Thursday

Mata masih segar

Selamat hari Raya Aidilfitri.. huhu tired.. arghhh sgt penat.. 2.05 minit masih tak tdo lagi..sambil layan thr..wah best plak layan thr harini..sampai kepagii ualss... hahaha...
Persiapan korang mcm na?? So far kami sekeluarga buat persiapan ala kadar je.. malam ni kami siapkan semua juadah... daging opor, nasi minyak n ayam merah... simple kan..
Esok pepagi selepas menyiapkan adik adik dan makan smua aku kene masuk office jap... esok ada pollination kt ladang jadi aku kene sama2 turun esok support pekerja2 yang sudi dtg pepagi demi tugasan.. tak lama kejap jer..

Pollination tu kahwin.. means para pembantu ladang perlu mengahwinkan tanaman ini.. nak kawen berhalus tau.. hahaha... selepas tu planning kami akan bersiap dan ke keratong 5.. menziarahi kluarga sebelum kr kuantan menziarahi pusara dan keluarga terdekat...
Raya tahun lepas aku banyak habiskan masa dirumah.. hehe tahun ni laptop rosak dah anta kedai dkat 2 minggu dh.. boring so terpaksalah aku join family berhari raya.. hahaha teruk betul.. apapun ada hikmah disebalik semua ini...
Takleh tdo.. badan rasa lenguh2.. lepas pekena minuman wonderwhite makin segar... hahaha.  Tu yang duk mengarang kt blog..hahahaha... tak thu lah ok ke tak.. tkut mamai2 ni merapu meraban plak menulis... oklah idea tak bernas sgt ni.. stop dululah... jumpe esok... kongsilah raya korg skali yek...
Oklah.. s€£AMat ☆ari r@yerr :))) byee