Monday

BCR Kontest: Kamilah Geng BCR




okey!!` erm.. haha!!~! nad join contest ni..sebab ada beberapa member yang sudi tag nad.. hehe!!~ :D terharu..

errmm!!~ apa yerk nak diceritakan pasal BCR ni.. hahaha!!~ :D bagi korang yang tak tahu apa itu BCR.. seyesly nad ckp...korang memang rugi!!~ memang rugi!!~ kenapa?? hahaha!!~ :D

Adalah!!~: P

okey lah!!` jom kiter usha syarat2 dia apa ea..



1st kene tulis entry mcm tajuk yg diberi..pastu 2ndly kene isi banner dan linkkan ke entry yg sepatutnya.. then  ceritakan secara ringkas..apa itu BCR... 

aduuyaii!!~ BCR tu.. sapa tak tahu... mang nak kene cekik... hahaha!!~ kejam tak?? BCR ni mang di huni oleh semua insan2 yang kejam...walakkakaa!!~ 

okey lah!!~ secara ringkas nyer nad nak bagitahu yang BCR ni atau nama penuhnya Blogger Chat Room, dimana ia diasaskan oleh Jejaka Terhangat dan di bantu oleh beberapa Admin yang chumel2 n ensem2.. hehe.. nak betulkan minda korang yang mana mengganggap BCR ni hanyalah tempat chat yang membuang masa!!~ oh tidak!!~ kalau niat anda nak lepak2 n buang masa kat sini itu lah jadinya.. tp kalau korang kenal betul2 motif BCR ni..korang akan nampak apa motif penubuhan BCR ni... Nad tak nak terangkan lebih terperinci tp korang leh baca entry2 ni

pendapat kawan2 kite tentang BCR





hehe!!~ nak lagi ker?? hehe!!~ kalau nak lagi korang klik sini ---> Bila Geng BCR Bicara Tentang BCR


okey!!~ so korang pun dah nampak kan!!~ keseronokkan di BCR ni? ea tak?? kehkehkeh!!~ :D

now!!~ korang nak tahu mcm na nad leh kenal BCR?? haaa!!~ baca ni ---> Love BCR (nad update entry ni pada 25/2/2011 )

okey!!~ So syarat ke 4 nad nak share ngan korang 3 Geng BCR yang lain..selain dari yang nad nyatakan dalam list kat atas tu... alah entry bulan 2 tuh lah :P

okey!!~ 1st Suffer8zine



hehe!!~ suffer ni baik rupenye... nad kenal dia ingat dia sombong..tp sebenarnya best.. n tak kedekut ilmu..apa2 nad leh tanya n share ngan dia.. pendengar n blogger yang baik..  humble n best r..

nengok lah blog dia!!~ pergh!!~ very the kemas.. 
rajin!!~ n kuat bersenam!~ hahaha!!~ watak dalam BCR lah :P

orang kuat FrenzyFM dan pernah deejay rupanya dia nie.. heehe!!~ blog yang penuh infomasi  :)

2ndly lak nad nak kenalkan korang ngan Azrael

KERANGS.NET


                                                                                                   KAMI SEBAR , ANDA NILAI


hehe!!~ ni plak blog Azrael.. tak baper kenal dia.. tp bile ada kat BCR ni.. dah kenal lah plak.. tambah2 ada plak lepak ngan dia dalam group cekelet hacks... wow!!~ Azrael ni suke makan gule2 hacks ker?? opss!!~ itu kita tak tahu :P

okey blog dia nice.. dengar citer ada rediO sendiri??

korang kenali lah dia!~ nnt korang tahu dia mcm na

yang ke tiga plak... nad nak kenalkan korang ngan si chumel fyka

fyy stories :)

yang ni lah fyka!!~ hehe!!~ sweet kan..header dier.. owner dia lagi lah sweet.. baik..peramah.. n hapening.. sweet bangat.. dia nyer entry pun syok gak baca.. macam dia bercakap plak bile dia menulis.. hehe

okey lah!!~ nie tiga yang nad masukkan..syarat dia tiga je kan..tp big boss kata nak lebih pun takpa.. dikira bonus.. hehe!! :D okey lah!!` now nad nak teruskan step ke 5 dan terakhir..


kene tag dua orang!!~ tp!!~ nad nak tag ramai!!~ bior seme join  kontest ni!!~ kasi meriah sikit..menang ke tak.. itu no 99... ye tak :)

okey ni lah insan terpilih untuk di tag tuh :P 



kene tag dua orang jer!!~ wakakak!!~ tapi setimbun nad kasi!!~ amik nak!!~ so apa lagi!!~ pat2 tulis entry :P hahahaha!!~ :D k lah nad nak p usha kat BCR plak.. sembang2 nie.. bye 




... sila tonton video ni n jangan lupa komen k ...