Friendship GiveAway by Misz Nadea !!~ :P


okey.. assalamulaikum semua.. hehe... macam tak percaya jerp apa yang nad nak wat nie.. Friendship GiveAway? aduyaiii...hehe.. xtually ni 1st time nad try wat mende alah nie.. tu pun puas study n usha2 blog2 orang.. tp bukan curi idea tau.. cume nak amik infomation.... okey lah sebagai percubaan nad nak lah wat give away nie.. mcm na nak pilih ea? sebab  nnt bias plak.. So kat sini nak lah bgtahu yg insan bertuah tuh akan dipilih secara random.... ala.. gune random generator tuh.. thanks kat Siti Safiyyah coz tolong terangkan pasal nie.. almaklumlah.. sy dak baru belajar.. setaun jagung baru nie..so kepada blogger2 otai2 tuh kalau nengok ayat nie atau cara prosedur ni salah tolong lah betulkan ea.. :P

okey nak tahu pasal nie... meh baca seterusnya :P





Cara2/ syarat2 penyertaan :P

1. okey...yang pasti kene lah folow dulu..... hehe tapi kalau tak sudi foloe pun takpa... 

2.tu ha banner yang kat atas tu.. korang jangan lupa lak bubuh..hehe,, n tag terus ke entry ni.. boleh kan?

3. Buatla 1 entry simple bertajuk Friendship GiveAway by Misz Nadea !!~ :P ..  lepas tu tulis laa serba sedikit apa yang patut...

4.tak yah nak letak banner ni kat side bar... pastu masa dia plak..sbnrnya tak tetap sebenarnya nak nengok pada penyertaan.. so wat masa ni tak bgtahu lagi lah masa nyer..paling lama sebulan lah ea.. hehe lama benor..almaklumlah..mana lah tahu kan takda penyertaan maklumlah jugak sapa lah sudi join mende alah nie.. hehehe :P dan satu lagi... nak minta tolong tag kan kengkawan leh tak?? 20 orang?? wkakakka!!~ gilo...haha.. takdalah.. 2 orang udah lah..kira orang kata....friendship kan..so tak salah nak tambah member..haha..poyo nad nie..

5. okey.. ni jerp.. opss..lupa plak.. pasal hadiah kepada peserta bertuah.. hehe... hadiahnya berupa... rm50 (insan bertuah) <------ tak lah power sangat... hehe... ala percubaan pertama...  tp ok lah.. duk wat entry ni tetibe dapat wit..sapa taknak.. ades.. try lah.. tp ingat dipilih secara random tau... so sapa2 yang bertuah je lah



okey..sekian..jap2 pk ada lagi tak yang tertinggal???? kalau ada yang tak termasuk korang tegur lah ea...  

JANGAN LUPA..... LEPAS WAT ENTRY POSTKAN LINK ANDA KAT ENTRY NI.. HEHEHE!!~ :p BLUUERKSS

Buat semua..  TERIMA KASIH N SALAM PERSAHABATAN

You Might Also Like

83 comments