Friday

Aku memang tak guna!!!~

huhu!!~ sedehnyer..bila rasa diri nie tak gune sangat n rasa mcm tak menghargai plak...ealah..dalam seminggu ni asik bz n jenguk blog ni pun mcm tuh jerp..asik umum pasal giveaway jerp.pastu tido..isk isk isk... dah 3 ari tido awal.asik letih jer diri nie..menciikk....setiap kali bangun...nengok folowers ramai bertambah..tp nad dalam 3 ari ni takda masa nak p balas kunjungan dia... maaf korang...mujur korang tinggalkan jejak..at least nad leh lah balas kunjungan korang semula...malam ni insyaallah nadea akan update senarai peserta giveaway dan jugak balas kunjungan kawan2 semua ea... nad minta maaf... ada yang sound nad nie lupe diri dah sombong tak balas jengukkan korang...padahal korang nengok blog pun tak terupdate..bukan sebab tak balas tp tak berada lama kat sini..kawan2 BCR leh bgtahu seberapa kerap dia nampak nad chat kat sana :( sedeh lah korang tinggalkan pesanan mcm tuh.... maafkan nad ea..nad bukan apa..3 ari ni tak sihat jadi banyak makan ubat batuk n selsema n tahan sakit kepala... so..bila makan ubat tuh..tak sdr n tak leh kawal kemengantukkan kita... lagipun ni lah masanya nad luangkan masa untuk tido.selalu berjaga berhari2... k lah nad nak p sembahyang dulu..dah lewat.. pastu  nak p office..insyaallah malam nie nad akan setelkan kunjungan korang tuh ea...salam sayang n kemaafan dari nadea ea... :D