Wednesday

akhirnya dah setahun berblogging :)



cakkkkkkk!!!!!!~  Assalamualaikum semua... hehe...ari ni rasa mcm nak menggaram plak.. erkk... hahaha garam plak... bukan menggaram..tp mengarang.. hehe..ye lah sikit punya lama tak mengepost entry baru katakan..muakakak.. opss... gelak tak senonoh plak.. hehe...

Gila.... korang tahu takk..sepanjang setahun nad blogging nie..wargh.. mcm2 dugaan nad dapat.. yang paling sedeh bile nad dibenci oleh 2 org blogger yang nad selalu usha blog dia..mencari2 dia..cari fb dia..baca setiap entry baru dia... :( kenapa mengapa?? biarlah semua tuh berakhir...

pahit manis semua nad rasa.. nad emo?? yes.. nad mang emo..sebab per?? sebab nad dah letak sebahagian jiwa nadd kat blog nie.dia lah bf nad..dia lah buah ati nad... jadi bile buah hati nad nie bermasalah mestilah nad sedeh... ramai org pm nad.. woii nad.. await hang lama tak pomot link Digi hang tuh?? awat ha??? dah hebat sangat ker?? ke date dah tutup?? hehe.. nad sekadar mengukir senyuman..erkk?? mcm na lah mengukir senyuman tu... haha... mcm nie -----> :)  sweet kan? hehhee...

setakat hadiah Digi tuh..nad tak ingin lah..bukan berlagak ke apa ker... tp persahabatan lagi penting...nad taknak di hina..dikutuk..dipulau..di herdik sebab mende alah tuh... nad gembira sebab nad ada kawan2 yang support nad.. nad ramai supporter?? muakakka... ada ke plak.. ehehe...nad jatuh ranking ke ?apa ke ?skrg nad tak kisah... Pertandingan Digi tu wat kita buka mata..macam2 boleh berlaku..ada org berbohong sebab nak naikk...ada org gune cara kotor..ada org promote matian2... ada orang sanggup khianat mengkhianati..

Pertandingan tu buat kita buka mata..mana kaca..mana intan..mana permata...mana persahabatan..mana lawan dan sebagainya.. nad sampai ke atas..semuanya kerana teman2....sahabat2 yang banyak bantu nad.. giler terharu.. hehe.. kuasa facebook..kuasa deejay..kuasa internet.. wah!!~ buatkan nad naik keatas... nad bersyukurr... tp nad sedar..nad nak jadi blogger mcm kalian.. nama pun blogger of the year..so mestilah berkaitan dengan blogger kan.. :) nad tak minta ada beribu riban followers..nad tak minta...semua tuh...cume nak persahabatan jerp..

nad gembira...disini..as a blogger.. gembira beb.. tak yah susah nak sedeh2..masalh yg bodoh2 nad campak ke tepi jerp... nengok nad ada kawan2 kat BCR ... gile best... kami dah mcm adik beradik..sahabat ..saudara..semuanya rapat..saling sokong menyokong..dan..terharuuu sangat dengan persahabatan meke..kalau nad nak sebut sorang2..mang sampai esok tak habis.. hehe..



sepanjang nad kat sini..ramai nad kenal..selain teman2 di BCr nad kenal ngan blogger sorang nie yang nad respek kat dia.. hebat..walau org lain tak nampak kehebatan dia.. cukup lah nad tahu dia mcm na..banyak ilmu yg dia tau... dia tak perlu follower beribu riban untuk dia hidupp..respek ngan dia..kawan yang paling best..nampak garang..tp dia terbaikk.. apa jerp kita..dia bantu..dia beri tunjuk ajar..dia support setiap blogger baru.. sebab kan nad pernah kata.. Tanpa Newbie.. Tiadalah otai..
Dark Virusz atau pun lebih glemer ngan nama Ezad Amir.. wew!~ mang baik orgnya..ramah..betul tak?? sapa kata betull... buat tangan mcm saya,,, hahahha :P



adess!!~  tidakkkkkkkk................ idea tetibe ilang..nie mesti sebab tibe2 masuk nama ezad amir nie..ciskek betull uwaa!!~ :(  nak citer pasal apa lagi ni... adeeeeeeessssssssss........................

grrr.... no idea!~ sambung nnt lah... hahah :D

byeee frenz :)