Blog Paling Simple Tapi Bebas

caakkkkkkkkkkkkkk!~ :D hahahaha.... sy datang dengan lenggang lenggok nyer... hahahah!!~ [poyo betul aku nie] hehhee... ceeewaayyy!!~ tak bleh blah..buke jerp facebook nampak satu kontest yang mesti dilakukan dalam masa 24 jam... grrr!!~  hehehe....nak join lah.... menang kalah belakang kira..ye tak..lets usha kontest nie... :P 








okey... nie syarat2 nyer :

1) mesti follow blog adibah mazlan & abe long ( wajib )

2) letak tajuk kontez ni "blog paling simple tapi Bebas"

3) letak link kontez ni di MALAYSIAN BLOGGER UNITE *senang JUDGE nak tengok*

5) tag Adibah mazlan & Abe Long di entri korang

6) Gurl and Boy

7) mesti warga malay


hehehe!!~ :D btw.. nad dah fOllow dua2 blog.. Entry pun nad dah buat...Link nnt nad post kat sana... no 6 tu apa ea?? hehe konpius.. akhir sekali..semestinya nad warganegara Malaysia..

Now!!~ :D
 
nad nak Tag Adibah Mazlan & Abe Long
 
okey... kat sini nad nak ucap tahniah n thanks kat tuan punya contest sebab wat contest nie.. bagus.. dan leh mengeratkan hubungan antara kita semua.. ea tak??
 
semoga berjaya teman

tetaplah berjuang

semoga kita bertemu
kenang masa indah persahabatan kita sebiru hari ini





You Might Also Like

8 comments