RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY

*Ini Adalah Sticky Post... So..entry baru ada dibawah tau*

Hai.. Assalamualaikum... apa khabar? sihat? hehe.. Thanks sudi baca entry ni..Untuk pengetahuan korang.. 
Nad ngan Liniey dah sepakat untuk membuat satu Giveaway yang simple 
dan menawarkan beberapa hadiah untuk dimenangi...

http://1.bp.blogspot.com/-w9mlJb6RkPA/T5eoqOkipwI/AAAAAAAABEQ/JT0sdKuTr5k/s320/banner.png

Mudah je cara dia :)

1. Terbuka kepada semua blogger

2.  follow blog Nad & Liniey

3. Buat 1 entry RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY dan masukkan banner Nad ni dah link kan ke sini

4. jangan lupa letakkan link entry ni dikotak komen ni :)
*kat chatbox tak diterima okek*

5. pastikan tag 3 orang dan pastikan juga mereka tau :)


Pemenang akan di pilih menggunakan kaedah Random.org

sebagai permulaan saya tag semua yang membaca entry ni

10 pemenang bakal dicari :)

Hadiah yang menarik termasuklah sebuah domain :)
*semua hadiah akan diupdate dalam masa terdekat*

Tarikh Tutup : 25.5.2012

SENTIASA NENGOK UPDATE2 PASAL GIVEAWAY NI EA.. SEBAB ADA BANYAK HADIAH BAKAL DIMENANGI (LIHAT DI SIDEBAR)
=====================================================
iklan sampingan :)  yang bawah ni takda kaitan dengan giveaway nad.. terpulang kalau korang nak vote / tak :(


VOTE SAYA 

 BLOGGER OF THE YEAR


===================================

kalau sesapa nak join group  nad  kat fb boleh lah join... 





salam sayang dari saya buat korang  :aduhai muahhh :)

You Might Also Like

41 comments