Friday

Lirik Lagu Pertama Kali By Shaa

Image result for pertama kali ku dilukai

Pertama kali ku kenalkan dirimu
betapa indahnya bila kau senyum
Pertama kali ku rapatkan denganmu
baru ku tau kau amat bermakna padaku

Aku tau kau sudah berpunya
tapiku sanggup menunggu selamanya
hingga kini aku menanti
mengapa sikit pun engkau tidak mengerti

Mengapa kini kau berbagi
aku disini tetap akan menanti

Puasku Rayu
Puas Memujuk
kau tetap dengan egomu tuk meninggalkan ku

waktu kau rapuh
aku yang kau tuju
bila ku merindu
kau pergi menjauh

Pertama kali ku kenalkan dirimu
bertapa indahnya bila kau senyum

Aku tahu ku bukan pilihanmu
Tapi ku tahu ku hanya cintakanmu

Pertama kali aku Dilukai...

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sFjFclY8s0Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>




Thursday

Sabar

KINI AKU TAK BERDAYA
KINI AKU TAK KUASA
MOHON BERI PERTUNJUKMU DIDALAM SUJUDKU

Image result for SABARLAH

Tuesday

JODOH

Assalammualaikum... 

Dimalam yang sepi ini , aku terbawa oleh emosi sedih untuk menaip di blog yang sudah lama tidak.ku jenguk.

Aku sedih malam ini mengenangkan satu perkataan yang aku cuba sedaya upaya utk menelannya..untuk mengabaikannya..namun aku juga manusia yang lemah..sekuat mana ku sangkal..sekuat mana ku bertahan..aku tetap kalah..kalah dengan emosi aku..kalah dengan ketabahan aku..

JODOH....

Bila terfikirnya tentang jodoh, semestinya semua akan rasa takut..tertanya-tanya 1001 soalan..dimanakan dia..adakah jodoh itu..bila..bagaimana dia dtg..siapakah..semuanya di fikirkan.. sehingga kadang2 tak sedar air mata ni mengalir laju..


Monday

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel

Selamat Petang!!~ Hehehe.. Baru minggu lepas mama tengok GoShop dan dia suh aku belikan Gel Aloe Vera.. Katanya bagus produk ni. 

Aku pun sepantas kilat sebab di suruhnya aku cepat katanya lagi 3 minit promosi tamat. Aiseh!!~ aku pun cepatla bukak web goshop dan belilah produk tersebut.

Tak lama lepas tu dalam dua ari selepas ti sampai la... Ini Produknye.. banyak lah plak. Harga Asal dia RM199 tapi sebab dapat kejar promosi boleh lah dapat harga RM94.00 setelah dpt potongan lagi rebate RM5.

Wednesday

Ditikam, tertikam atau menikam

Salam.. malam yang sunyi ini membawa aku untuk menjenguk buku diary yg telah ditinggal bersawang.
Sebelum ini ia menjadi teman aku yang paling setia. Namun aku telah biarkan ia dipenuhi lalang dan semak samun.
Hanya beberapa teman yang aku dah anggap dia special aku tinggalkan blog ini.
Bertemankan alunan zikir, menahan sebak  yang nak meletup di dada aku akhirnya membuka semula teman aku yang lama iaitu blog kesayanganku.
Sekali kawan selamanya teman. Itu yang slalunya terjadi dan ini kali pertama salah faham mencetus dalam istilah berkawan.