ingat senang ker nak jadi blogger??



aduhaii.... as salam.. ermm.. ari ni aku duk berjalan2 merendah internet ni... line kat tempat ni mcm biasa lah.. mang tahap siput... skit jantung aku duk menunggu dia loading..emmm,, mang menggangu xtvt betul.. stress!!~ hahahah!!~ tp bagus jugak..sempat jugalah aku ni jeling2 buku... haha.. ni kan minggu exam.. hehe takdalah..aku terpaksa kurangkan mood blogging ni sebab konsentrate tu exam.. cume bila baca ni online tuh kene seragam lah..ahhaha!!~ :D

actually aku dua tiga menjak nie asik emo jer.. mood jiwang jer..maklumlah..bf takda.. hehe.. :P so sebab tuh feling sorang2... semalam kalau tak silap aku aku join lah digi award tuh.. aku usha2... kiri kana..depan belakang.. ades,,banyak kategori.. klik sana sini..mak aih..seme otai2... bukan aku takut..tp aku tahu..aku belum cukup mantap nak duk sebaris ngan meke...

so aku pilih lah kategori pictures of the year..mak aihh..dia nyer penyertaan..bukan main ramai..pengsan aku..aku pun join lah.. menandingkan aku nyer header... haha... dalam maasa sehari..aku nampak aku nyer ranking makin naik.. nak kata tak ramai org join..aku nampak pnyertaan makin bertambah... 

tipu lah kata aku tak pomot kan?? sebab... aku pun bukan lah hebat sgt mcm blogger2 lain yang tak perlu pomot... sekali pacak link.... abis... penuh email... hahaha notification for emaill... hebat... tp aku tak lah..aku suh lah jugak kawan2 yang tolong vote..aku tahu org tuh vote ke tak..tp tuh seme no 2... aku tak minta nak menang kini kalau tak silap sehingga skrg ranking aku dah ke 3... tapi aku tak rasa dah stabill..bila2 masa leh jatuh kan... emm...

aku ni tak pandai sangat nak bercetita..berkomen.. so mungkin aku takda tarikan untuk menarik pengunjung ke blog aku.. tp aku ada persahabatan...satu ikatan yang aku terapkan lam diri..sekali aku bersahabat..selamanya bersahabat.. 

blog aku ni bukannya sekali post 200 komen masuk..kadang2 3 komen pun bernanah aku tunggu..sedeh kan??? :( takpalah aku ta leh paksa.. aku pun jarang komen blog meke2.. actually bukan aku taknak..aku nak..tapi aku hanya mampu baca je komen..sebab line kat umah nie sangat teruk.. :( bayangkan..kalau aku nak post entry..aku taip dulu dalam word..pastu aku angkat lappy p kat luar umah.. baru aku publish..sedih kan :( ermm... 

aku dah aply strymx tp tak datang2..emrmm... mungkin ujung bulan nie kot.. harap2 lah..leh lah aku drop komen kat korang.. 

so sebagai newbie..aku nak minta tunjuk ajar dari kalian semua.. nak minta pandangan..kritikan..dan pesanan.. yang mana leh aku betulkan kalau aku slah dan aku amalkan kalau ianya betul...

aku pun dah ngantuk..so aku nak cari something yang leh ilangkan ngantuk aku... hehe... kemas bilik..pastu aku kene study..baca buku..buat nota sikit..

so kepada teman2 yang sudi menghulurkan persahabatn.. bukan hanya sebagai blogger dan blogger.. tp sebagai.. sahabat yang terbaikk.... jemputlah vote pic ni... bukan nak pomot.. tp sekadar mempromosi :P

vote me k!!~ thanks




You Might Also Like

16 comments