Monday

JOM VOTE SAYA DI DIGI AWARDS 2012

Hai.. Assalamulaikum semua..apa khabar? hehe..entry kali ni .. just nak minta bantuan korang..untuk tolong vote nad.. ehehe.. boleh lah ea.. 

Mesti korang tertanya2..mcm na nak wat..  mungkin ada yang tak faham... tuk pengetahuan korang.. nad  masuk awards ni n nak minta jasa baik korang vote..  nad  masuk kategori Blogger Of The Year... huhu.. susah tau nak menang.. tp kalau duk dalam lingkungan 20 pun dah bersyukur :((

iyelah setakat blog cikai mcm  nad  ni.. ea tak :(

Vote ni tak dalah pada blogger je..seme leh vote..asalkan ada fb maupun twitter.. 
jadi tak da sebab korang tak leh tolong  nad ..kan kan :P

tapi kalau taknak pun takpalah  .. okey lah mcm ni sbrnya...

nad join kategori

  BLOGGER OF THE YEAR


Cara dia..senang je..kena cari voter.. yang mana setiap dari korang leh vote sekali sehari.. hehe.. tempoh masa diberikan..lebih kurang 20 ari je..ala..20 ari je lah korang tolong aku vote :(


cara dia kan...korang klik link kat bawah ni



nanti kuar pic ni



klik vote now

pastu

sign in with fb / twitter

kemudian

klik balik vote now


nanti dia akan jadi mcm ni





warna kuning jadi kelabu

tadaaa...setel.. hehe.. okey tak ??  kalau dah..trima kasih banyak2  nad  ucapkan kat korang :(   mende ni kene vote sekali sehari.. :( setiap ari sampai 23 APR until 13 MAY 2012   


=============================
thanks sudi baca & vote. :)

jemputlah tinggalkan komen :)


kalau sesapa nak join group  nad  kat fb boleh lah join... 





salam sayang dari saya buat korang  :aduhai muahhh :)