Sunday

Tip Melupakan Seseorang

pernah tak korang rasa susah sangat nak lupakan sesorang..
yes! ckp senang.. nak buat tu..

ala!~ nnt ada yang kata.. buat nak apa ingat buang masa..
tp korang tak tahu ada yang menderita..
kecewa..

mereka tu kene lah dikuatkan tuk tabah..

tak semua orang setabah kita..

aku pun tak tabah.. aku jadikan kenangan lama penyebab kenapa sukar tuk aku mencari pasangan idup..
pada aku..semua tu ditangan Allah S.W.T

insyaallah pasti akan ada..
======================================

tp kadang2 aku hanyut jugak..hanyut dibuat perasaan sedih.. ermm..

sebab aku tak macam korang..kuat

namun selepas aku nengok video ni..aku rasa mcm oke sikt.. hehe..

so aku nak share ngan korang :)

========================================
yang susah nak dilupakan... but.. i need to 




mulakan idup baru.. dan lupakan yang lama..


so..takmo sedih2.. jom layan lagu ni sambil berjoget





=============================
thanks sudi baca.. :)

jemputlah tinggalkan komen :)


kalau sesapa nak join group aku kat fb boleh lah join... 





salam sayang dari saya buat korang  :aduhai muahhh :)