*update 1* Due Date Untuk Friendship Giveaway By Misz Nadea @ 27 Mac 2011 !! ~ :P


okeyy!!~ dah tibe masanya saya update saya nyer GA ni kan...wow!!~ terharu ada jugak yang sudi support apa yang sedang daku lakukan..hahah!!~ poyo yoyo aku nie.. hehe.. takdalah..lama tak update blog nie..duk demam ajer.. isk isk isk..ni baru kelapangan.. so ari ni baru dapat peluang update nad nyer friendship giveaway tuh..hahah!!~ membanggakan untuk nad sebab ni yang pertama nad cube buat n sambutan agak memberangsangkan..maksudnya..persahabatan yang korang hulurkan amatlah nad hargai jika nak dibandingkan dengan rm50 hengget tuh.. heheh!~! :D thanks ea.. okey lah... tujuan nad wat semua ni just nak eratkan silaturahim antara kita semua..nak tambah kawan... bila nad review balik entry korang tuh..nak tergelak pun ada... ades.. nad suh wat cara lain..lain yang korang buat.. bukan semua lah..ada dua tiga orang tak ikut syarat..hehe..tp nad nie tak kejam sangat...nad terima je lah semua penyertaan dari korang tuh...korang dah join pun nad appreciated (betul ke eja) sangat... okey skrg nad nak bgtahu korang tarikh tutup GA ni lah..nak tahu korang klik kat bawah ni..kat mana??ala......kat bawah nie ler...adess.. rotan nak??? hehehe!!~



hehehe!!~ pandai pun.. okey lah ni kira step ke2... korang still lagi leh submit penyertaan.. Tapi nak ingatkan yang mana tarikh tutup untuk korang paste kan link or entry korang kat sini... adalah sebelum / pada 27 Mac 2011 selewatnya jam 11.59 p.m (harap ayat ni tak pening)..

Manakala..step ke3... sy akan update kan sekali lagi nama or link korang... mana lah tahu ada tambahan ker?? kan kan kan....?? hahah!!~

dan.... Step ke 4... wew!~ saya akan bgtahu siapa yang akan saya berikan wang bernilai RM50.00...(akan diberitahu insyaallah...jika tiada aral melintang... saya akan umumkan siapa yang akan dapat hadiah tu pada 3hb April 2011.( lama ker?? ehehe...ala tak lama lah..kejap jerp.. hehe...)



You Might Also Like

1 comments