Special Buat Lynn

Hai.. Assalam... wat per tuh?? ngah landing2 sambil berblogging ea?? esok cuti.. sebab ari agung kan? so per plan??? haha!!~:D  tadi duk ngadap blog sendiri.. pastu nengok lah kat followers tuh dah dekat 20 jam ada banyak tuh jerp :( 959.. eei.. geram rasa nak tolong je padam n jadikan 960.. hehe.. sbnrnya tak kisah pun folowers baper2 cume angka tuh je wat rasa geram.. haha!!~ :D




Nak dijadikan cite nad pun ckp lah kat BCR chat.. opss!!~ jangan tanya..apa tuh BCR ea.. buih dah jari ni menaip..sampai basah keypad ni.. grr.. cubit kang.. okey sambung balik... kat mana ea..dah nyanyukk...

okey dah ingat.. so nad pun p lah warwarkan kat BCR tuh..makan ramai lah jenguk blog nad bagi memastikan meke dah folow ke tak..nad ckp lah ada hadiah.. hehe.. tak sampai 5 minit... dah jadi 960.. yeay!!~ tak sakit mata dah.. tp kecewa n terperanjat..sebabnyer.. Lynn tak follow nad lagi :majuk r cenggini.. haha!~ tak kuasa i nak majok sebab folowers ni kan kan kan!:D

takdalah Lynn.. nad tak marah pun n tak kecik ati..saja jep.. sebab nad pun mungkin ada lagi tak follow blog2 orang..sebab kadang2 kita dah rasa seme dah follow.. ea tak? so kepda sesapa yang nad tak follow lagi kasi  tahu ea.. :P

okey berbalik kepada Lynn tadi.dia dah jadi folowers bertuah lah kiranya.. so nad pk punya pk nak kasi pe kat dia.. last2 nad terpk kan pasal BCR.. haha!!~ nad nak kalerkan nick dia kat situ.. nad nak ijo kan dia.. yeaa!!~ selama dua bulan.. hehe... 

nad bgtahu kat dia.. yang nad ada kejutan untuk dia.. so ini lah dia..hope2 dia online dia ternampak semua nie..

So kat sini nad nak kenalkan korang ngan dia.. sapa yang sudi.. klik lah link -->  Lynn

so.. nie dier serba sedikit tentang Lynn


LemonSusu Skyjuice
PahanG, Pekan, Malaysia
hollla... WHO I AM?? *NOOR FADZLIN BT BASIR the one that---> *really love music & cant live without it =) *love reading novel and watching korean drama *love to laugh and cant stop laughing!~ *juz want to be who i am.. *feel free to HATE OR LOVE me =) p/s: Dun ask me taw why my name change to LEMONSUSU SKYJUICE in fb..im so tired to answer that ques..bia lah rahsia..saranghae!~

okey lah kekawan.. muuahh... jumpe di entry seterusnye.. bye

You Might Also Like

5 comments