Pesanan Daripada !Suffer8zine Territory!

Assalam :D

hahaha!!~ wow!!~ terharu..mengharukan!!~ keliru!!~ tergaru!!~ seme ada... wakak!!~ :erk ada plak gelak mcm tuh.. kehkehkeh!!~ pengsan cenggini!!~ 

baru jep pas on call ngan suffer!!~ opss!!~ jangan bergosip!!~ just tanya dia pasal blog ni ha!!~ so alang2 dah ckp.. terkantoi lah yang nad ni bgtahu dia nak diet punya pasal tak sentuh nasi sampai nak parkinson!!~ so !!~ apa lagi!!~ ggrrr.... 

Tanpa berlengah lagi mulalah si suffer ni memberi nasihat kepada diriku ni.. Jangan buat kerja gile.. itulah katanya!!~ wakaka!!~ adess.. terkejut den kene mcm tuh...









'diya kene dengar n ingat mende ni.. masukkan lam kepala tu' kalau taknak makan sekurang2nya minum air manis.. gula tuh leh bagi tenaga!!~

ingat!!~ kiter perlu makan.. cume kene tau pengambilannya.. haha!!~ leebih kurang mcm nilah... dimulakan hujah2 nya yang membuatkan nad mengigil ketakutan.. baik2 prof... grrr... haha!!~

kalau korang pernah terbaca entry nad yang ni --> Diet la sangat mesti korang tahu yang nad skrg malas nak sentuh sikit pun makanan.. gile kan..ada kesan tau..bangun pagi ni nad nyer bibir bengkak..takut kekeringan n kekurangan air.. ntah lah..doktor kata elergic..tp elergic apa mende plak sebab nad nie tak makan apa2..  

masa duk borak ngan suffer tetibe rasa mcm sejuk2 nak parkinson..hehe!!~ lapar pun ada..tu yang buat si suffer ni berceloteh lagi.. bile dipk balik ada betulnyer nasihat si suffer ni.. kadang2 kiter kene konfinden pada diri sendiri.. mcm nad..nad rasa dah okey dah nad nie.. nak jadi mcm mana lagi kan.. tp tu lah kadang2 rasa mcm . ermm :(

penting ke semua ni?? aduh!!~ tak tahu lah..mcm penting..tp ntah2.. grr.. stress.. satu info yang nad baru tau ialah yang mana orang cina tido lepas makan sebab nak perut buncit yang mana kepercayaan meke mengatakan ia nya melambangkan prosperity.. grr [ suffer : betul ke ayat dia mcm ni ] wakaka!!~ kalau salah betulkan :P

selain pasal dia menasihatkan tentang penjagaan kesihatan ni.. adalah jugak nad tanya ngan dia pasal blog.. pasal gathering.. wah!!~ 

sebenarnya banyak yang nad kene belajar tentang blogging nie...rasa cetek plak ilmu ni.. bilelah leh join gathering ngan korang2 ni.. nad nak sangat berdepan ngan korang.. bukak laptop... then ha!!` cepat.. ajor.. hahaha!!~C:D

satu lagi suffer ni sempat lagi nasihatkan nad.. pasal betulkan  cara berblogging.. mcm na nak perbaiki cara nad berblogging nie..

Nad sempat bertanya pada suffer.. ada tak cara untuk org nampak komen2 kita yang lepas.. sebab sometimes mungkin entry kita yang lepas.. agak bermakna..hehe!~ ea ker?? bermakna ker?? so suffer bagi lah nad satu kaedah..yang mana dia suh amik dari blog dia.. then nad nak lah share kat sini.. semoga korang pun leh gune jugak kaedah nie.. :) sharing is cariing rite :) thanks sangat kat suffer.. 



Tutorial Marquee Top Entri



Masuk Design, Page Element, Add a Gadget pilih HTML/Java Script dan masukan koding dibawah







Tukar http://suffer.frenzyfm.my kepada link blog anda

Save dengan senang hati :P


so?? nampak?? tak? nad dah buat.. apa ?? tak nampak?? sah2 rabun.. ekeke.. tu yg gerak2 tu lah.. so pas ni korang tak yah lah duk belek2 lagi nad nyer entry yang lama2.. korang pilih je lah dari yg gerak2 ni :P

mungkin ada yang taknak gerak2 kan.. tapi nak yang entry2 yang popular je kan.. so korang gune lah cara ni,

Tutorial Popular Post

Masuk Design, Page Element, Add a Gadget pilih HTML/Java Script dan masukan koding dibawah






Save dengan senang hati.

dapat??!!~ so u all semua leh try lah tutorial nei.. 

kalau nak tahu tutorial yang lain .. korang p lah klik sini ---> Tutorial Suffer

... p/s : sorry copy jer dari suffer :P



You Might Also Like

6 comments