Cita2 ku ingin jadi deejay!!~ Layak ker?


yuhu!!~ !~! hai... sy nadea!~ deejay nadea!~ ahhaa!~ okey!~ so hari ni!!~ my turns untuk hiburkan korang!~ well!!~  a lots of thanks nad nak ucapkan kat korang semua coz sudi spend masa untuk dengar nad deejay!~! cheeewaah!!~ gitu!!~ ahhaa!!~ :D [

[heheehe... kLu korang penah dengar nad deejay mesti korang pernah dgr trademark nad.. kejap ahhaa!~ kejap cheewah!!~ ookkeekk!! ] ye tak? 


so mcm na?? pada yg pernah dgr nad deejay tu!~ korang rasa layak tak nad p anta resume kat stesen2 rediO yang ada kat Malaysia nie?? ke takda harapan langsung?? haa!!~ apa?? takda harapan langsung?? uwaA!!~ tidakkk!~ nad nak sangat deejay kat rediO yang berfrenkuensi :( uwaa!!~ hehe!!~ poyoo yooo yo plak nad nie kan... btw nad seyesly mang minat mendeejay ni..geram jerp..dgr deejay2 kat rediO tuh.. membebel kat lam rediO.. tu yang nad rasa grrr!!~ nak deejay gak nie..

nad join deejay untuk rediO online ni dah lama..erkk..lama ker?? lama kemende nyer..baru setahun..ades!!~ so dats y lah kalau korang dengar nad ni tergagap2 kan.. grrr@@~!:D

susah sebenarnya deejay nie.. idea tu kene meluas.. sebab takut kita lost tetibe kan.. mcm nad ni.. kadang tu ada jugak lost kan..ealah.. bile kita deejay..mcm2 orang akan chat..klau kita berdepann ngan chatbox lah.. ealh.. request yang masuk berduyun2 lah.. pastu ucapan2 lah.. lagu2 yang belum tentu kita ada.. so kiter kene cari dengan cepat.. kalau line tenat..maklumlah gune berukband ni jep.. mati lah cengini... listener ngamuk bagai..grr.. mula lah menggigil.. hehe!!~

tp nad tau..listener2 nad..semua baik2..sopan2..encem2..chumel2.. hehe..seme bersabar kan :P hehe...

ntahlah..kadang2 terharu bile orang panggil nad deejay!!~ sebab tu lah impian nad.. ntah lah.. nad harap sangat 1 day nad dapat masuk konti bebetul :(

korang yang pernah dengar nad deejay kn?.. leh tak korang komen kat sini... mana lah tahu nad perlukan improvement lagi ker? ea tak???

korang2 semua tolong lah... doakan nad..agar dapat capai cita2 ni.. :(


You Might Also Like

12 comments