Saturday

Pencarian Sponsor Special GA 2013

Assalamualaikum.
 
Hari ini Nad nak buat pencarian sponsor untuk Special GA 2013.
GA akan berlangsung selama 2 minggu.
 
 
Jenis Hadiah Sponser :

Pelbagai jenis hadiah yang bersesuaian di alu-alukan. Contohnya :

- Pakaian
- Doodle / Header / Design Blog
- Button badge / bookmark
- Topup
- Cash $$

Hadiah yang lain boleh jugak tapi bagitahu Nad dulu lah sebab nak tengok bersesuaian atau tak.
Korang PM je hadiah yang korang nak sponser nnt yek.

 sponsor boleh bagi 2 syarat aja

Dan semua sponser akan dibacklinkkan .

Kot-kot ada yang berminat and sudi boleh lah pm  Facebook atau fanpage k.
before 31/8/2013
Thanks bebanyak kepada yang sudi sponser!!
 
Oh ya sponsor bertuah akan mendapat hadiah jugak nanti.
 
Sekian Terima Kasih.