Pencarian Sponsor Special GA 2013

Assalamualaikum.
 
Hari ini Nad nak buat pencarian sponsor untuk Special GA 2013.
GA akan berlangsung selama 2 minggu.
 
 
Jenis Hadiah Sponser :

Pelbagai jenis hadiah yang bersesuaian di alu-alukan. Contohnya :

- Pakaian
- Doodle / Header / Design Blog
- Button badge / bookmark
- Topup
- Cash $$

Hadiah yang lain boleh jugak tapi bagitahu Nad dulu lah sebab nak tengok bersesuaian atau tak.
Korang PM je hadiah yang korang nak sponser nnt yek.

 sponsor boleh bagi 2 syarat aja

Dan semua sponser akan dibacklinkkan .

Kot-kot ada yang berminat and sudi boleh lah pm  Facebook atau fanpage k.
before 31/8/2013
Thanks bebanyak kepada yang sudi sponser!!
 
Oh ya sponsor bertuah akan mendapat hadiah jugak nanti.
 
Sekian Terima Kasih.
 

You Might Also Like

5 comments

  1. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. gua boleh kasik doodle je kot, bulih? :p

    ReplyDelete
  3. zyra : booolehhhhh sangat2... heheheh :D

    ReplyDelete
  4. Macam nak.
    Gonna hit you later :)

    ReplyDelete
  5. Salam sis.. Klau nk sponsor boleh? Bloglist selama sebulan?

    ReplyDelete