Search This Blog

Saturday

Agihan Kad Raya

Salam satu Malaysia.. hehe wah happy rasa.. hari ini dapat jugak curik masa sejam dua untuk agihkan my kad raya.. hehe 3 tahun blogging, tahun ni baru berpeluang nak buat kad raya tuk agih2kan kawan2 tersayang termasuk beberapa orang blogger.. hihihih... 

Sebenarnya tak tempah banyak pun.. Nad tempah dari Shida :D Comel jugak beliau design.. Actually Nad before ni ada tempah bookmark n button badge dengan beliau.. Amat puas ati n now Nad sambung dengan kad raya plak.. 

Masa duk tulis2 kad raya ni rasa mcm adoii parah dah aku ni siap tempah bagai kad raya.. tp bila pk balik apa salahnya kan.. hehe.. Sebenarnya kawan2 terbaik tu ramai.. tp tulah kene pilih lagi.. haish.. terpaksa tapis 3 kali.. Hopefully yang tak dapat tu tak mrajuk :(  *ada ke yang nak merajuk? hikhikhik*

Awal sangat ke nak ckp pasal raya ni? Actually untuk kad raya ni mang patut dah kot..Sebabnya nnt posmen dah takmo pos nnt.. so nak taknak kene gak citer pasal kad raya ni.. hihihi...

Lama gile tak rasa tampal setem kat sampul.. tau bahaya jilat setem tu.. tp nak gak cuba tadi se.. adoii rasa mcm nak terjeluak plak.. hahahaha..senget.. sapa lah dapat tu nasibla.. 

Cuba nengok ni comel tak?? hihihii :D