Search This Blog

Saturday

Blog Review 2013 #1

yow! hahaha ber yow! plak.. gurau jer.. ehehehe Salam 1 Malaysia buat semua.. Ok alang2 duk depan blog ni, aku nak lah buat 1 review.. Seriously lama gile aku tak review blog orang..seram plak.. Actually takda apa nak aku review kat sini.. bila masuk blog anies ni takdalah padat sangat mcm blog Nad ni, hehe warna dia nampak tenang je.. tak serabut.. ye tak..

Actually bukan nak komen pasal blog dia.. sememangnya blog seseorang tu adalah hak peribadi mereka apa yang dihias kita kene respect itu adalah citarasa mereka.. ye tak.. Selagi tak mengganggu kita nak blogwalking tu kira ok lah kan.. kira bagus la.. So kita teruskan..

Baik mcm na yang buat Nad nak review blog anies ni.. hehe sebenarnya aritu Nad ni menjadi salah sorang sponsor yang mana nad menjanjikan hadiah lip tint + review blog.. So lip tint dia pun nad dah post now tinggal review je..*hehe adoii mcm na nak review ni..segan ah.. hehehe..*


So dipendekkan cerita...... Nad nak lah ajak korang follow n jenguk blog anies ni..orangnya pun comel n nampak beradab..maksudnya mcm sweet lah tak lah mcm certain2 pemenang giveaway yang mentang2 menang duk push suh cepat lah apa lah.. aishhh...sabor boleh sabor.. hehe

ok ni templates sweet anies...