Saturday

New Gmail inbox

Hai.. Actually semalam 19.7.2013 baru perasan yang Gmail Inbox dah berubah.. wow :D Seriously Nad suka sangat dengan perubahan gmail ni... Sebelum ni seriously rasa macam semak sebab semua email yang masuk tertumpu pada satu.. Paling banyak datang dari Facebook.. ada je notification masuk.. Sometimes tu kita nak cari 1 email penting pun susah...

Tapi dengan adanya perubahan Gmail Inbox ni.. rasa mcm terurus sikit...



See dekat inbox dah tak kan jadi ribu2 mesej dah.. Kadang2 sampai 5000 mesej kat inbox :(




Nampak tak? Dia dah bahagi kan folder dalam bentuk menu tab?? semua berkenaan promotions akan diletak bagian promotions, social mcm twitter, facebook dan lain2 akan diletakkan dalam Social tab.. kalau yang Primary tu pula akan ada kita punya email2 yang penting.. Sebenarnya kita boleh nak organize lagi tab2 ni... Forum, any updates, dll. *Belek2 lah ea*



Dan yang paling best... guna enset pun boleh view mcm ni... yeay :D mudah2.. suka2... thumbs up lah se tuk New Gmail Inbox ni.. hahaha Thanks Gmail Team :P