Friday

morning

Morning semua..alhamdullilah... Hari yg indah dan bersyukur kpd illahi krn masih lagi dpt menghirup udara segar...


Bangun pagi tadi nak buke fb... Aaaarrggh.. Pogot forget dah deactive.. Hehehe..p lah skype mcm biasa..sapa ana dira..lalalal...si manis ana dira.. Nak pm sheena tp... Ada tak dia? Selalunya ada..


Nengok ana pepagi dah post kt status skype smile..wahhh nice.. Sejuk rs..sebab dia cenyum.. Dia kata dia update blog.. :-o


Nad pun p lah ke blog dia http://anadira.rc.my  hihihihi :-) wahh... So sweet.. My dear bff ni risau pasal nad sakit ea.. Dont worry lah dear.. Insyallah dengan izin Allah sy takkan apa apa.. Ala.. Kan awak ckp..penyakit tu penghapus dosa dosa kecil...


Mcm na la ea nak elakkan diri dari berfb.. Erm..semalam dah kasi pada liniey n ana dira my page n my group mnc.. Kasi kt meke sebab nad deactive akaun..nnt ilang plak group n page nad.. K lah nad nak away nnt nad merepek lagi.. Lapooo cari bekpes sat


Published with Blogger-droid v2.0.4