menjauh

huhu..mata ngantuk tp tak dapat tdo... degil betul nak kene babap mata ni.. uwa!~ tadi pening kepala..mcm nak meletop..aku pun makan la ubat.. 2 biji ubat tahan sakit dan satu ubat pening.. ingt nak amik dua biji tp nnt takut berbuih plk mulut ni.. adoi..



actually tadi aku dj.. dj kat RileksFM la.. hehe.. seronok..lama tak dj.. tp geram plak rasa sebab sicomel2 yang mendengar duk request lagu jiwang..nad tak pasal2 ngan onair nangis.. tp mujur sebak leh tahan..jadi nangis tu taklah menyebak sangat., hehe

sedih betul... nad ni sedih bukan sebab apa..nad sedih sebab nad dah nak kene menjauh dari kawan2 semua.. nad kene kurangkan semua..ubah life nad..tu nad sedih.. nad sedih mengenangkan if nad ada penyakit tu betul2 mesti derita kan..sapa nak jaga nad ;( takkan nad nak nyusahkan family ;(

sebab tu nad sedih..bukan nad ckp merapu..ramai pm nad..kata nad ajal maut kat tangan org.. tp korang tak faham..apa yang nad rasa..nad tak dalah pk nad akan mati esok..lusa..tahn depan..no..nad sedih memikirkan nasib nad..mampukah nad sabar? mampukah nad tabah?mampukah.. tu je..

sebab tu lah nad kene online..ada kalian semua.. tp ada masalahnya bila korang dekat..mcm2 ragam..

tuk permulaan nad dah deactive nad nye fb..insyaallah..nad akan cube pelan2 tuk kurangkan..tp nad tak berani tinggalkan fb sedemikian lupa.. nnt mesti bukak balik.. tp nnt lah..kasi nad rehat dulu..

esok..mungkin ramai bertolak dah nak ke perak ;( uwaa MCC ..ni lah masa yang nad nantikan.. tp nad tak sihat.. tak dapat pergi... :(

seyesly..nad kecewa ngak ngan mimi..tak sangka jadi mcm ni..rasa dia jauh sangat.. takpa.. nad ada terpandang status dia..yang mana dia kata bercakap bohong demi jaga ati kawan..ermm..mungkin dia tujukan pada saya..dan nad tau..sekecewanya nad pada dia..dia lagilh kecewa dengan nad..nad batalkan program kami last minit...nad dapat bayangkan.. majlis tu mesti seronok sangat.. ermm..frust cant go sebab tak sihat :(

ralat sangat nad malam ni..nak online pun tak  berapa nak oke.. nad off dulu lah,.dah tersenguk2 dah kepala ni..nantuk sangat..kl ah..kalau nad ada salah silap taip inform k.

maklumlah..mata rabun.. :P
jangan lupa join group saya dan like page saya.. trima kasih.. selamat malam..

mamai dah harap tak merapu..tiga kali check dah ni tatabahasa.. hehe.. sweet dream :D

You Might Also Like

8 comments