komen dapat domain

Hehehe... Saya nengok kt sidebar seblah ni, turun naik nama rakan saya yang mungkin berlumba lumba tuk dapatkan domain dari saya...


Hehe...


Seperti yg semua tau, saya mang sedang buat giveaway yang mana ada beberapa hadiah nak sy berikan kpd semua.. :-)


Kepada pengomen terbanyak berdasarkan widget yang kt sidebar.. Sy akan berikan dia domain... Domain dari netkl..


Pastu sy nak kasi 10 hadiah yang comel kpd semua yang bertuah.. Abe random.org yang akan pilih...


Ada lgi... Kepada yang letak chatbox rileksfm dlm blog meke.. Pun akan dpt adiah.. Topup rm10 sorang..weewiit..  Tuk tiga orang... Juga abg random yg pilih..


Apa lagi ea.. Ha.. Tuk entry terbaik pun dpt hadiah.. Tp sorang je la...


Tuk memember kt group mnc rileks santai pun ada hadiah nad nak kasi., weekss....


Kalau nk tahu maklumat tentang semua ni..mcm biasa.. Nengok kt sebelah sidebar.. Ada info terkni pasal giveaway ni.


Oklah sambung kerja dulu.. Arini tak bz sangat..


Kepada yg komen blog sy.. Harap anda ikhlas ea.. Sorry blog simple n tak best tp nak suh org komen.. Uwaa... Truk kan..:-(


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

14 comments