Wednesday

Jiwaku kacau & tertekan

hai.. assalamualaikum... wah.. stress nyer rasa di jiwa.. line internet teruk :( sbnrnya sebelum ni sy tinggal ngan nenek di batu 3 , kuantan.. ulang alik dari umah nenek ke opis.. so tiada masalah line internet.. tp kami staf2 ibu pejabat rasa nak duk umah sewa..alang2 dah jumpe sebuah rumah sewa yang smart n cun gile.. so kami pun pindah..semalam merupakan ari pertama kami disana.. wah!!~ mang terkejut n terkesima.. line tepon hanya 1 bar..jadi korang bayangkan lah kalau line internet?? aduhaii.. nampaknyer..setiap malam kene post entry..cite itu ini..pagi2 kat opis terus publish.. boleh tak? :( nt mesti rindukan korang.. umah ni dekat ngan opis n besar.. sayang nak tinggalkan :( tp line tenet plak teruk..mcm na nie..apalah nasib...jadi kepada yang jenguk blog sy..kawan2 saya tuh..jangan lah lupakan sy k.. insyaallah nnt kalau teruk sgt nad akan aply strymx.. nad ni bukan apa..nad kan masih study.. jadi nad kene lah ada broadband sebab senang kemana2.. ke kelas ke apa ker...ermm..ntah lah nnt pk mcm na.. ermm.. nad ingat startduk umah baru nak mulakan idup baru..bersama teman2 baru..ermm... takplah..nnt nad citer lagi..ni baru pengenalan..semoga korang sentasa jenguk blog nad dan juga keep n touch k sebagai sahabat... nnt malam ni nad post lagi...salam sayang dari nad yang tengan tertekan n jiwa kacau :) bye dear frenz