*update 2* Senarai Nama Peserta Friendship Giveaway By Misz Nadea


berikut adalah senarai peserta yang menyertai Giveaway ni... dan nama anda akan diupdate dari masa ke semasa..jika ada yang baru nak join..silalah paste kan link anda disini..saya akan update nyer nnt.. tarikh tutup pada 27 mac ini ea kengkwan..jadi masih ada peluang.... cara2nya just klik ----> Misz Nadea

kalau nak tahu atau pening ngan tarikh tutup atau Giveaway ni anda leh klik sini ---> Keliru

okey lah tanpa buang masa.. ni adalah peserta yang dapat nadea list kan... buat masa ni...



1. miszz feeza macho
2. Cik Ross
3. Zoey zau yah
4. Manja
5. Waniey
6. Farhana azwa
7. Hana
8. Norashiqin Kamaruzaman
9. Ainina Jelani
10. Batu^Nisan
11. Grawwrbabe
12. Kiterkitikitu (Xder)
13. diyana
14. saraheiyoabeyl
15. nanakimie
16. Nana
17. Fadzillah kamarudin
18. my shaizhar blog contest
19. Miza yusof
20. Cute mum
21. cempakakuningku
22. Anim
23. Mrs. Fiza
24. eb ezrin2
25. adyshariz
26. fadwa daud
27. fieda
28. Firas CT
29. Nadia kamal
30. Huda
31. *azni*
32. wan nnurul hezrina abd halim
33. Mama Rayyan
34. umiliza989
35. Miszy Dian
36. Qieranna
37. Sidratul Muntaha
38. ika puk puk
39. Dayana AZ
40. Deeba

Okey sehingga jam 12.55 (19.mac.2011) dah ada 40 penyertaan.. so kita tengok kot2 ada lagi penyertaan lain sehingga 27 hb ni ea.. sbar ea kawan2.. thanks sudi jenguk blog nie :)




You Might Also Like

7 comments