Download Lagu Hindi

Entrry kali ni..mang teramatlah pendek..sebab nak bagitahu n share dgn korang satu link website yang mana untuk penggemar2 lagu hindustan... cayalah!!` korang jangan tak percaya..kotak request time nad mendeejay bukan dipenuhi dengan permintaan ;agu melayu tapi lagu industan...so buat korang ni lah link dia....
tak perlulah dijelaskan cara2nya kan..korang semua budak bijak dan pandai... amik nie ...

DOWNLOAD LAGU2 HINDI DISINI  <-- klik ni  ( semoga gembira dapat dgr lagu2 yang anda suke..leh download satu2 lagu atau pun dalam file zip dia.. maksudnya satu album terus... better satu2 lah kan.. kang berjanggut plak.. )

You Might Also Like

3 comments