Wednesday

Nak bagitahu kat korang perkara ni dah lama dah tp... tak sampai ati


okey haiiiiiiiiiiiiii!!~ assalamualaikum semua..okey malam nie nak update blog sikit..nak citer2 sikit..hehhehe... sbnrnya tak tahu nak taip pe..tapi ngah demgar lagu ni best plak..wat berbunga2 plak.hahha!!~ bayangkan ngah nynyi atas kapal...ala lagu industan filem kaho naa pyar hai tuh..hahhaha.....

okey.. 1stly nad nak bgtahu yang wahh!!!!!!!!!!!!!!!~ blog dah berubah!!!!!!!!!!~ uwaa!!~ sedeh n sedeh...hahaha mcm tuh plak... sbnrnya nad ni tak pandai edit blog... templates dan header nad sebelum ni dibuat oleh solehah..alah owner empayar bintang tiga tuh.. sweet kan... selepas blog nad direview oleh jejaka terhangat..nad nampak banyak kelemahan pasa blog nad.. but nad taktahu mcm na nak buat dia sempurna... sebab nad ni takda lah pandai sgt.. now... nad dah ubah..nad nak wat mcm nie..simple... itam mungkin ramai suke itam..then nad nak letak nad nyer kaler fav pink n purple..yang lain nad takleh nak edit.. size font ke apa ke takleh edit sebab kalau buang satu % dari biasa dia akan kecik..so ni font size standard untuk blog nad:)

pasal sidebar tu pun sama.. tiga column dah sesuai ngan nad.. hehe :) takleh dua atau satu.. nak tiga jugak..kenapa/? itu aku tak tahu..hahah :P  banyak lgi ni nak story ni... korang baca seterusnya jangan sampai berair mata plak...hahaha :P



okey pasal yang tak penting tuh mang dah banyak nad dah buang...yang tinggal ni je..kalaukorang perasan nad nyer 3 column tuh kene seimbang supaya dia sama so mungkin kene jugak isi yang mana tak penting supaya org kata selaras..

pasal apa lagi ea?? adess.. size ke apa ke..dah ubah n tadaa!~ ni je termampu edit.. hehe.. thanks kepada yang bagi komen..nnt nad nak jugak post entry pasal ni tp line mcm apa..malam2 kang lah ea...

pastu nak ckp jugak pasal GA nad tuh..hehehe tak terupdate lagi..so korang yang barujoin jangan risau...nad akan masukkan nama korang.. 27hb ni nad akan publish yang terupdate..hehehe.. insyaallah nad akan cepat kasi 50 hengget tuh kat korang... sabar ea...

pasal apa lagi ea?? emrmmm.... ari ni masuk irc..wah jumpe member2 lama syok gak..hehe... tapi takleh masuk selalu.kene study..irc ni bahaya.addict so kene kurang kan..ea tak?? hehe

ok lah publish dulu yang ni..nnt post lain plak..hahha.. nak minum jap :P


tapi jap... berbalik pada tjuk.??? mcm ada kene mengena ke tak??? haha poyooo bin yoyo betul :P
salam :)