Sunday

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
Klik Banner for more details


Hai Selamat pagi !~ Hari ni cuti so setelah bangun menyelesaikan aktiviti yang sepatutnya, tibe masa untuk beristirehat. Nak tido balik memang tak lah sebab dah biasa bangun awal p office. Jadi online lah jawapnya. Macam biasa FB lah akan dibuka dulu, sebenarnya malam tadi masa ngah belek2 fb kat handphone ternampak lah satu post dari HH berkenaan dengan GA, agak menarik dan tak sabar rasanya nak tunggu esok nak join GA ni. Harap2 sempatlah kan.

So kepada yang dah join and belum join hari ini masih sempat lagi sebab dateline dia 30 November, 2015. 

1stly nak wish jutaan congrate kepada HH sebab dah mencapai lebih dari 15juta pageview hit.. 

gilelah!~ melopong koi

tahniah again!!~

----------------------------------------------------------------------------
Berbalik kepada GA ni tujuan join sebab nak eratkan ukhwah dengan beliau dan sesama blogger, dan semestinya di blog HH ni semua tau yang mana banyak infomasi kita bleh dapat , Serta paling best dan selesa adalah sikap beliau yang sentiasa open dengan semua blogger. Sentiasa bagi semangat dan menasihati agar tidak giveup dalam berblogging.

Akhir kata.... Best Of luck untuk HH dan semua blogger-blogger  :)

Hope Keep In Touch and lets support each other :)