Sunday

Pening design header

oh mai~!!!~ so stress!~ rasa nak hempuk2 kepala ni.. awat lah sejak makin tua ni idea makin takda.. kalau dulu asal duk ngedit blog pergh!~ berpusu2 idea ni.. Now nak edit blog sepatah haram pun takda idea datang melintas. 

Last2 tutup semua adobe dan semua apps yang terlibat. P gugel search freebies header.png haaa amik ko!~ sekali lagi pening kepala.. Sebab apa?? sebab dop tahu nak pilih yang mana satu... adoooiiyaii... boleh migrain mcm ni.. 

Last2 grab je lah yang ni....

WWW.MISZNADEA.COM


cute jugak!!~ rasa macam nak buang je sweet potato tu nak tulis mende lain.. agak2 salah tak? Actually aku tak tahu sapa yang design katun cute ni. Tapi aku tengok ia dari blog kawan kita ni ha. Tak sure from Malaysia atau Indonesia. Nampak gaya penulisan macam dari Indonesia. Apa-apapun cik sisil / karin, permisi ea.. mohon pinjam header ini. Sementara gue mencari ide yang lain untuk create my own header. Jangan marah ea.. 

Ok lah lapo ni nak nengok Gegar Vaganza lak malam ni.. sementara tu nak solat dulu...

bye semua.. see you next posting.....