Search This Blog

Tuesday

too much busy


take a deep breath!!~ yes!!~ relaxxx ~~

fuh!!~ too much busy this month.. setelah hampir beberapa bulan menganggur alhamdullilah.. akhirnya dapat kerja dan gaji yang berbaloi. Walaubagaimanapun tahap kebizian dia double la. Lama duk menganggur kat rumah bila dah kerja ni mulalah rasa janggal sikit.. haha.. banyak mende nak kene buat and ubah.Nak kena fahami selok belok kerja dan keadaan sekeliling. Siang kat office malam menghadap kerja kat rumah.. Bukan nak bodek bos tapi nak memahami kerja yang baru and sebenarnya agak mencabar. Malam ni rasa macam overload plak kepala hotak  ni., tu yang teringat kat blog..Singgah sekejap lah tengok apa yang berlaku. Ke dah bersawang balik padahal baru lepas vacuum baru ni.. haha!!~ Nak ngadap lama laptop ni tak leh jugak.. sakit perot yang teramat "period pain" nak tido pun tak leh jugak aish!!~ takpalah.....layan Running man lah.. Episode dia yg terbaru ni kelakar jugak... sesambil tunggu mata terlelap.. kan..!!~ Oklah babaii :)



When people hurt you, forgive them. When people spread rumors about you, don't dwell too much on it. And when life gives you circumstances that seem too hard to get through, find another way. Life is too short to be anything but happy.