Search This Blog

Saturday

I'm Back

Assalammualaikum....Lamanya tak menghabiskan masa dengan blog. Tahun 2015 ni penuh dengan kesulitan bagi aku.. Setelah hampir 10 bulan aku menghadapinya..Akhirnya kini aku merasakan aku ada peluang untuk bangun kembali.


Macam2 liku2 kepahitan yang aku hadapi. Macam2 pengajaran yang dapat aku ambil. Hidup tak semestinya diatas dan tak semestinya kita sentiasa gembira.

Aku taknak panjang2 lebar berceloteh sekarang ni.. Sebab tengah sibuk nak mengemas kinikan blog yang dah lama bersawang ini.

Semoga blog ini akan kembali aktif walau tidak sepopular blogger lain. Bukan popular yang dicari tetapi kepuasan.. :)

p/s : templates blog amik kat gugel je la.. hehehe nak yang simple je.. templates lama ntah kemana hala dah.. takpe la #biokelantok