Layan The House

The House!~ nice!~ ala2 macam cite program realiti korea ni.. mcm roomate ke baby kn? well dah lama dah berlalu citer ni tapi tertarik dan cuma cari masa je nak nengok.. Last2 hari ni nengok jugak episod 1 citer ni dan sweet jugak. cantik2 anak maembong ni :)

Mengisahkan hidden camera untuk cha cha, yaya dan emma yang duduk serumah, tido sekatil selama 10 hari. 

So kalau korang nak nengok boleh lah klik link ---> The House





Popular posts from this blog

KEBAIKAN PENGGUNAAN SERBUK MUTIARA BAGI IBU YANG MENGANDUNG

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel