Search This Blog

Friday

Dinner at De Rhu Oriental with family

hai.. arini rasa nak menaip lak. Tengah duk layan lagu THR Gegar tetibe tertelan air liur. Kenapa?? hahaha sebab teringat time dinner semalam ngan family kat De Rhu Oriental dengan family. Firstly thanks lah dekat Tn Aizudin sebab sudi belanja family kita orang dinner kat sini. Seriously.. memang sedap. Restoran ni merupakan salah satu restoran masakan ala cina yang halal di Kuantan. Nak citer banyak tak pun tak leh memalam ni dah kecur air liur.. hahaha tetibe teringat sotong tu.. aishh... meleleh.. macam nak pg lagi je.. 


****
buat korang yang nak blanja seisi keluarga makan tu boleh lah cuba kat sini.. promot sikit..
Anta menu yang kita orang makan semalam :

Crab Meat Soup, Chicken Har Lok ,Fried Spicy Siakap ,squid Salted Egg & Nestum, Sizzling prawn Black Pepper, beancurd Szechuan Style ,Mix Vege Oyster ,White rice, Mix Fruit

Nah!!~ nak payung sikit happy moment malam semalam