Search This Blog

Monday

Menang GiveAway

hmm.. Alhamdullilah.. tak tahu mcm na nak gambarkan perasaan ni.. tadi kat office ada peristiwa menyedihkan.. ingat nak lah taip kat blog.. bukak2 dapat berita yang menang giveaway.. hehe.. okey jugak.. happy :) 


Apa hadiahnye tu no lain yang penting nad terpilih.. ingat senang ke nak terpilih bila gune cik random tu.. hahaha..

Nad dah lama tak join GA ni.. aritu duk blogwalking.. tetibe ternampak kat blog Diari JEjaka Hangat ada post ttg GA.. Nad pun cuba la.. hihihi.. alhamdullilah... terpilih jugak..

Nad just nak ucapkan terima kasih pada Diari Jejaka Hangat dan juga yang sponsor hadiah yang Nad menang ni (Farhana),,,

Lot of thanks.....