Saturday

Photo Effect Terbaik

Hai.. Morning.. eh night all.. Malam ni rasa mcm nak update blog plak.. setelah lama tak berupdate.. jadi ari ni nad nak share ngan korang beberapa photo effect yang power la for me.. hehe.. kesan gambar yang diillustrasikan oleh org2 yang pro lah pada saya.. :) so sapa yang rasa dia berbakat tu boleh lah jenguk website ini  Photo Effect 


tenang je nengok :)


hehe :)










banyak lagi hasil ciptaan yang smart2 di web tu.. baik dari photography, photo effect, illustrasi, multimedia mahupun dari segi writing :)