Special kepada peserta Giveaway New Year JiwaROsak

Dear bloggers,

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia, Apa khabar? diharap anda semua sihat sejahtera.  terlebih dahulu ucapan terima kasih diucapkan kepada semua yang join giveaway ini.. Tahniah jugak kepada AbgFeroz kerana berjaya  buat Giveaway ini dan terima kasih kerana beri peluang kepada saya untuk menjadi salah seorang sponsor..

giveaway jiwarosak dot com

Kunjungan anda disini amatlah dihargai dan terima kasih kepada anda yang telah sudi jenguk blog ini... 

Disini saya mengambil kesempatan untuk memberikan hadiah Misteri kepada pengunjung yang bertuah.. Misteri lah sangat.. hehehe.. So kalau anda ingin mendapatkan hadiah ini.. mudah aja... hehe.. Follow lah blog Nad ni dan tinggalkan link anda di bahagian komen post ini... Nad akan menggunakan kaedah random.org. dan akan buat dengan seadil adilnye  (pada yang letak link kat post ni.. kalau sorang je letak maka org tu lah yang dapat..).. hehehe...

Simple je kan... anda perlu letak link anda supaya nnt Nad boleh lah balas kunjungan anda.. lagipun dah lama Nad tak blogwalking... oklah... trima kasih ea.. n good luck untuk giveaway by JiwaRosak :)  bye

p/s : oh ye.. tarikh tutup seminggu lepas   Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak


Popular posts from this blog

KEBAIKAN PENGGUNAAN SERBUK MUTIARA BAGI IBU YANG MENGANDUNG

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel