Search This Blog

Sunday

Join me on Gushcloud.

Join me on Gushcloud.



Apa tu GUSHCLOUD? Untuk pengetahuan korang, GushCloud ni adalah salah satu cara untuk menjana pendapatan melalui Facebook dan Twitter. Lebih kurang Churpchurp ataupun Says.my yang mana  GushCloud akan membayar

- USD$0.80 per Facebook Wall Post

- USD$0.10 per Facebook like
- USD$0.80 per Twitter update
- USD$0.10 per Follow twitter

So, kira tinggi sikitlah bayaran dia.. hehe nak tau lebih lanjut klik je link kt atas tu :D 
So far... buat masa ni register dia RM0.00 .. Percuma! Siapa yang rajin nak duit lebih, selain Churpchurp dan Says.My , GushCloud juga boleh dijadikan sebagai tempat untuk menjana pendapatan sambilan. chewah :D


Try lah belek2 mcm na ea :D