Nothing to Post

hai... hehe.. arini takda mood memalam ni.. baru lepas nonton dua movie..line pun tak berapa ok..tadi kat opis siap2 dunload terus movie..senang.. malam tadi nengok je.. mula2 cite ngorat.. lakonan aaron aziz yang berwatakan pelik.. ada jugak erra fazira yang mcm tak kena berlakon ngan barisan anak2 muda..tp takpala.. still nampak cantik.. hehe.. for me cite ni mcm pelik tak best sangat tp boleh la... layan sampai abis..

lepas tu aku nemgok citer salam cinta..emm.. tak dapat nak dijelaskan.. mm.. nampak menarik citer ni n touching jugak.. bagaimana seorang artis mencari diri dia. ermm.. tak tahu nak jelas apa... sebab lepas nengok citer ni rasa terpk jauh plak..tp tak tahu pk apa... so taip lah entry sat.. rasa pas ni nak berdengkur dah.. hehe.. tdo awal la..


tak da idea nak post apa2 arini.. even di blog atau di fb.. ok lah sebelum merapu menaip nad undur diri dulu... assalamualaiikum....

You Might Also Like

2 comments