Monday

selamat pagi cinta

Hehehehe gediks arini aku.... Sbnrnya baru install blogger-droid kat galaxy tab ni.. Lol.. So tu ug nak test type entry sikit.. Hehe test kononnyer..

Alang2  test ni.. Buatlah entry serabai... Hehehe... Daripada apps shop / market ni nad search la blogger... Kuar lah software blogger droid ni.. Nad pun install.. Before ni nad pnh terbaca lyssa post pasal ni.. Aishh ni nama je ada tab 7 plus tp tak gune tuk blog.. Nad gune mende ni sebagai portable hotspot jer.. Masuk sim broadband then jadikan tab ni modem wifi.. Connect ke lappy.. Online.. Pastu buat surfing.. Lalala.. Masa beli dulu ingat nak jadikan enset.. Tp susah tab ni wat enset.. Pakai bluetooth hsfree je bru ok.. Tp malas lah.. Gune enset cokia je wat kol.. Hahahhaha


Masa mula nad beli ni kemaruk men anry bird.. Install version ni version tu.. Last2 uninstall seme sekali sebab nad bengang nad asik tak lepas level.. Aaaaaarrghh.. Benci aku.. Kt angr bird..aku yg angry..


Last aku men fishing lite jer..wahh.. Best rasa mcm memancing plak.. Nak tarik joran tuh seme tu kene ada skill bru leh dpt hasil besar.. Lol..


Kadang tu aku kene tunggu sampai setengah jam baru dpt.. Kalau ikan tu berat trasa tab ni berat nak tarik..lol.. Klakar kan.


K lah katanak test je.. Berlebih dah ni.. Now dah sampai ofice... Kene kerja.. Bye.. Thanks reader.. Dont forget to komen.. Assalamualaikum :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4