Thursday

BCR CONTEST 2# | HOW I MEET BCR

Hai Assalamualaikum.. hai.. wah.. lama tak update blog.. busy sikit..stress kerja  banyak kt opis.. online just nengok fb jerp.. hehe sambil belek2 itu ini.. ahahha.. blajo sikit pasal i.t.. gugeling.. mcm2.. actually nad ni duk nengok apa lah lagi nak di touch up kt blog ni.. makin lama makin pelik... aishh.. makin berat.. betul tak? dan makin comot.. emrm :(

 

sedang duk nad membelek blog2 nad...n edit blog nad 1 lagi (djnadea)..nad tertarik kat bunyi yang .. toik toikk toik.. kt blog nad. erkkkk :O rancaknye.. apo tuh.. hehe... lagi mau tanya..padahal dah tahu.. nak pun kerling lah ke arah bunyi bekenaan.. :OOOO (sampai terlanjut dagu) hihihi....tanda terkejut... wahh rancaknye rakan2 kat BCR... 

nad pun terpandang lah dekat 1 bahagian..... :)


nad nampak bagian tu.. dan 1 perasaan sedih terungkap.. keeratan antara nad ngan meke.. dulu... ermm.. :( kini nad rasa nad hanya mampu memerhati.. kenapa? kenapa?? sebab ..... tiada sebab...

semua perasaan ni membuat nad tertarik tuk menyertai segmen ni kali ini...

sebenarnya tak dapat nak digambarkan.. kegembiraan yang akan dirasai disini... mungkin ramai yang baru menyertai BCR yang masih tertanya2 apa yang bestnye BCR ni.. korang cuba rasainya dulu. kenali meke.. bukan sekadar di kotak itu sahaja.. tapi rasai keeratannya.. maka pasti kalian akan faham...

dulu nad pernah join segmen pertama BCR.. hehe.. kat situ nad ada citer mcm na nad kenal BCR... kalau nad nak terangkan..aish.. panjang lebar plak.. korang boleh baca sendiri... boleh kan? boleh lah ea... klik je kat sebelah ni  ---> Love BCR (nad update entry ni pada 25/2/2011 )   

korang kene tau baca entry tu.... kalau tak mcm na korang nak thu nad kenal BCR ni mcm na.. percayalh.. mesti korang akan tersenyum.. 

kenangan manis? semua yang berlaku dalam ni adalah kenangan manis nad.. pada nad..

Mengenali seseorang itu kadangkala membuat kita ketawa,mengenali seseorang juga kadangkala membuatkan kita mengalirkan air mata,sesungguhnya mengenali seseorg itu mampu memberi kita sejuta rasa,marah,sedih,merana,gembira,sayang & rindu,Namun,mengenali seseorang itu sebenarnya anugerah,Biarpun hadirnya hnya seketika & meninggalkan luka,bersyukurlah dgn kehadirannya kerana dgnnya kita belajar erti kasih sayang


 
kenangan pahit? aiyarks.. mana ada kenangan pahit... hehe.. seme manis2... cume.. :( nad terasa jauh dibelakang.. uwaa!~ RCverysad


huhuhu!!~ rindunye kat meke seme.. uwaa!!~ tp nak chat ngan meke.. mcm berat je ati.. :( tak tahu knp..tak tahu nak jawap apa, bile meke tanya knp tak lepak sana.. uwaa!!~ rindu seme2 geng bcr...

lagi sedih bile tringat yang ramai  rakan duk post kat wall kata nad sombong.. bukan sombong..

sokmo nad .. intai je kat blog.. nampak JT .. BL .. CS seme ngah chitchat.. nak nyampuk segan....

sebenarnya segan ngan meke.. ye lah.. meke seme dah jumpa 1 sama lain.. nad ni :( asik tak berkelapangan je nak jumpe meke.. ermm.. nak kata jauh.. yang lain lagilah jauh... ermm.... 

ntahlah....hopefully keadaan boleh jadi bertambah baik.. semoga tahun baru kali ni memberi satu ruang untuk nad eratkan balik silaturahim antara kami.. 

ni lah pada nad membuatkan nad rasa sedih sikit :( dan yang paling kelakarnya.. nad pernah menangis sebab BCR.. ni.. hehehe.. sebab apa.. lolz baca entry ni --->  sayu hati  RCverysad


kene tag dua orang!!~ tp!!~ nad nak tag ramai!!~ bior seme join