Wednesday

Neelofa dan Azura 2012

Juara Dewi Remaja 2010.. Noor Neelofa atau dikenali dengan nama glemer nya Neelofa... seorang gadis yang comelnyer.. weewitt... ehehe.. mesti lelaki2 teruja melihatnya.. wow..teruja ker? hehe.. kenapa nad nak tulis pasal Neelofa plak ni..aishh.. (facepalm)

sebenarnya nad baru jerp lepas nengok citer Azura 2012 tuh.. masa balik umah parents.. pakat p langgan anstro first. so boleh lah nengok azura ni sampai muntah.. kwkwkw.. 2 ari berturut2.. tp takdalah nak nengok citer tuh jerp..sebab ada langgan citer lain gak.. hihi :D

sepemanjangan nad nengok citer ni.. ermm. okey jugak.. not bad.. dan boleh lah.. nak kata touching tu takda lah..sebab nad tak rasa sedih sikit pun.. sikit pun tarak..aish.. :D

bosan tu takdalah..tp bile nengok citer ni boleh lah bukak citer lain kejap2.. pastu nengok fb ke.. hehe tak leh tanding lah ombak rindu.. ombak rindu.. RCverysad RCverysad lima kali nengok lima kali lah RCverysad

aishh.. emo betul.. tp skrg ni bukan nak kondem atau review pasal azura.. overall citer ni best... sweet jugak. 

penarik citer ni pada nad ada dua jer..

1. Neelofa

2. Afdlin Shauki

hehehehe... tp kali ni nad takmo sentuh pasal afdlin.. pada nad dia best.. hehe..walaupun dia belakon watak jahat.. tp kebaikan dia masih terserlah.. :D

ok.. back tu Neelofa atau nad panggil dia lofa.. lofa ni mang cute.. cute sangat.. comel.. sweet.. n nad yakin ramai para lelaki akan RClove kt lofa.. hehehe...

nad ni tak berapa kenal lah neelofa ni sebnrnya.. nad pun mcm biasalah.. menggunakan khidmat uncle google.. free jerp services dia.. kesan lah pasal neelofa ni.. search neelofa.. aish.. blog ni naik.. Encik Nakal ehem2... baru lah nad tau neelofa ni rupanyan Juara Dewi Remaja dan merupakan anak kelahiran Kelantan.. dan sebelum tuh neelofa ni pernah bergelar model.. patut lah somel lote :D

muda lagi.. lahir pada 10.02.89 (muda lagi) muda dua tahu dari nad.. hehehe :D  rupa2nya lofa ni pereka kasut jugak..  ehehe mesti cun2 design dia.. jenama neelofa heels ..


                                                                                Kasut berharga RM20,000 rekaan Neelofa




iklan kejap.. kalau tak kerana cari pasal neelofa ni..tak tau plak yang rupanya ezlyn hai hai bye bye tu dah kawen 



ihihihi....    gelak punya pasal sampai tak tahu nak tulis apa lagi dah.. hilang seme.. idea.. lolz...  takpalah.. abaikan je lah.. nah amik ni.. nengok lah pic2 neelofa.. jangan tengok lama2.. 




okelah... ni fanpage dia.. like2 :D Neelofa comel (sorry amik pic lam fb dia..) jangan saman saya RCverysad

ni dia nye twitter @Neelofa