CONTEST SEO: CINTA KOTAK FIBOX

hai... Assalamulaikum n slamat malam buat semua... apa khabar? sihat? hehe.. sbnrnya nad ni baru je balik dari office kul 6 tadi.. ternmpak lah kat skype chat si ika n dakwat ni ckp pasal ada contest.. haiish.. contest apa tu.. nad pun usha lah.. hehe..


..:: CONTEST SEO: CINTA KOTAK FIBOX ..::


sweetnye banner ni.. aishh..nad tau pasal ni dari dakwat dan ikaa.. so nad pun masuklah jugak.. mana tau leh dapat no 1 kalahkan ika ke.. wkwkwkwkw... 

sbnrnya pada nad lah setiap chatbox ni.. mcm2 ragam kita leh rasai.. suka duka..dengam..geram..marah..cinta dan sebagainya.. pada chatterz mcm nad.. mcm2 nad dah rasa n temui.. tp.. kat sini nad nak ceritakan apa keistimewaan kkotak fibox ni..



^^--- adalah reaksi korang bile korang lepak kat fibox ni..  

dari malu2.. then rapat..kawan2..erat..gado2..yang paling best.. ada plak yang...


^^---- berbunga2..  RClove


berbalik pada niat tujuan contest ni...

Kat sini aku cuma nak bagitau objektif sebenar "CONTEST SEO : CINTA KOTAK FIBOX" adalah untuk memberi pendedahan kepada semua blogger yang baru nak cuba² dan belum mengetahui apa itu SEO.

^^------> dipetik dari CG.COM

syarat2nya :

1. folloe blog zhaff dan lan :) Done
2. opkos lh rakyat malaysia
3. banner CINTA KOTAK FIBOX dah letak.
4. entry pun dah buat

aish... korang bacalah sendri syarat2 nya kat sini -->  zhaf

kalau nak cerita pasal persahabatan... entry2 lain mesti dah sebut.. n korang pasti akan teruja dengan persahabatan n kehappyan meke2.. hehe..seme terbaik.. 

nad join fibox masa nad nyer semangat blogging ni meningkat.. masa tuh nad jalan2 melawat blog geng2 bcr nad.. last2 nad nampak fibox ni kat blog sahabat nad... farhan so nad pun cube lah..wah dap gak fibox ni..nad pun tulislah entry sikit pasal fibox ni.. --> entry ttg fibox

nad pun lepak lah kat sana.. nad nampak merah..naen..sha.. wahh.. meke best tau.. baik sangat.. pastu kami rapat2 sampai ke fb.. komen2 buat group chitchat2 .. hehe... kemudian nad jumpa farah..ika.. hehehe  sweet meke.. pastu nad jumpe linie..supergirl dan wahh ramai.. nad nak sebut sorang2.. nnt tak terhabis plak.. hehe..

yang nad sukanya meke ni.. meke sudi n tak bosan2 dengar nad dj.. hehe.. mungkin sebab nad sokmo sebut nama meke kot..atau pun meke seme suka buli nad.. RCverysad uwaa!!~ :D

banyak tau kenangan ngan meke ni..kadang2 sampai nak tdo pun susah.. sebab adoii susah nak tekan tanda x kat browser ni.. hehehe..

....

cinta kotak fibox ??

hehe cinta tu satu bende yang umum kan.. cinta kekasih ke? cinta sahabat ke cinta mcm na? ehehe


salah satunya adalah bila anda join kotak fibox ni.. hehe 

sorry lah kalau boring baca entry nad ni.. nad tak pandai nak bercerita.. kalau  berceloteh pandai lah..

dikesempatan ni nad nak ucapkan trima kasih kepada yang sudi jadi kawan nad kat fibox ni.. buat semua lah thanks coz

be my friends :)

ni je lah yang nad nak tulis.. hehe... tak tahu nak merapu apa... blurr.. wkwwlw.. ntn kalau nad taippanjang2 kalah plak yang lain :P

gurau jerp.. 

kepada semua blogger... gud luck n keep blogging... niat kene ikhlas.. bukan tuk berlumba2..

nad tag semua yang baca entry ni...

harap nad tak langgar syarat :)


Real friendship is like the relation between the hand and the eyes. When the hand gets hurt, the eyes cry. And when the eyes cry, our hands wipe their tears.


Choose your friends carefully, your enemies will choose you.

You Might Also Like

18 comments