Sembur Hingus Kat Sapu Tangan Leh lupakan Sidia



huuhu.. sedih lah. tak tau nak wat pe.. erm..  ngah frust ni mcm2 di pk kan.. hehe.. tadi duk update2 blog.. tetibe rasa nak buat bahgian lirik lagu plak kat blog ni.. hehe. tak tahu rajin ke tak nak update.. hehehee...

tadi nad p jejalan2..ala blogwalking jerp.. jumpe lah satu blog ni.. shyda dia adalah kasi 1 tips tuk kita lupakan bekas kekasih kite..bile pk balik betul jugak cara dia tu.. meh kite nengok pa tips2 dia..



  • solat dan mohon ketenangan hati..this is the most important thing 
  • buang segala barang2 kenangan korang dengan si dia ..ape2 je laa...mesej, buang ! gambar, buang ! hadiah, kalau perlu buang, buang !
  • jangan dengar lagu kenangan korang dengan dia, sebab tu akan buat korang lagi ingat kat dia ..
  • jangan dengar lagu tangkap lentok bagai2 nih...cuba dengar lagu catchy ..
  • jangan sebut nama dia lagi..jangan cerita apa pown pasal dye ..
  • kalau boleh elak dari jumpa, elak ..kalau tak boleh, time jumpa tu buat macam takde pape ..xyah nk skodeng2 dye bagai ..
  • cari kawan baru ..


hehe.. ^^--- adalah antara tips2 beliau.. tp boleh ke? boleh ke follow? kalau nad lah..... sat pk... :D

1. solat dan mohon ketenangan ati.. - betul.. sangat betul..sedikit sebanyak ia menenangkan ati.. pada saya.. ni lah cara saya tu luahkan segalanya..

2. buang seme kenangan.. ni susah.. susah sangat.. erm...

3. takda lagu kenangan pun ngan dia.. tp bile dengar je lagu.mesti touching.. dengar nasyid pun kadang2 terasa.. ermm.. teruk2 kan.

tak tahu dah nak ckp mcmna..sebab seme kat atas yang disuruh jangan buat tu nad buat.. patut lah asik sedih jerp..aishh... ermm... kene cube tips ni..tp..uwa!~ awat lah mcm susah.. adoii..

kalau lah boleh lupakan seseorang tu macam sembur hingus kat sapu tangan.... kan senang... sakit idung sebab melecet selsema.. pastu nnt ilang... lap hingus2 tuh.. yang ada sikit2 jerp berserta pedih2.. rehat kejap.. pastu elok lah.. kalau lah mcm tu.. kan senang... ermm :(

You Might Also Like

9 comments