Sunday

semangat berblogging kembali



hai... assalam.. welcome 2012.. simple entry n mungkin lepas ni akan aktif berblogging balik.. thanks to member2 kat BCR dan semua rakan2 yang support...

tetibe aura nak blogging sampai.. skrg cume nak setelkan sikit lagi ngan naffnang ni..sebab da prob ngan dia..pastu welcome dunia blog.. i'm comming.. hehe.. mcm2 nak diceritakan.. pasal rileksfm..pasal rilekscommunity..exchange banner..seme2 lah.. pasal itu ini..tp saba2.. jangan gelojoh nad..

btw..ari ni nad nak kenalkan korang ngan shoutbOx baru yg nad jumpe..sebenarnya nad jumpe dari blog farhan.. sebab duk blogging kat member2 bcr ni..nad lepak kat shoutbox tu.. ermm.. tak diduga.. ramai plak org mengunjungi blog nad ari ni..shoutbox tu baru..so sebab tu lah dia laju semacam..

tp tu seme tak kisah.. shoutbox tu ada link ngan fb so senang nak register..tp kalau leh jangan lah linkkan fb korang..susah para blogger nak jejak blog korang.. register je cara biasa..masukkan link blog korang..

senang... (cube korang terai n komen kat sini betul tak nad ckp )

okey lah..thanks guy sudi baca entry simple.. nnt nad update entry lagi..ngah nak setelkan layout ni kejap..

muahh :D 

thanks pada sudi folow blog nad