CUBAAN PERTAMA AKU MENDESIGN TEMPLATES BLOG

haii.. hehe.. ermm.. ari ni cuti..esok cuti.. wahh best nyer.. so seharian ari ni duk wat blog jerp.. blaja tutorial dari satu blog ke satu blog sampai lah berjaya menghasilkan 2 buah blog yang boleh lah.. nad puas ati sangat dengan cubaan ni.. hehe.. tak pernah lagi design blog dari step 1 sampai abis.. sampai ke header seme.. tu pun ada gak tak jadi.. tp gune altenatif lain..

actuallu sbnrnya bosan. tuyg rajin tu.. ermm.. harap2 tuan punya blog puas ati dengan apa yg nad dah buat kt blog meke.. tkut gak..sebab ubah trus blog asal meke.. lupa plak nak screenshot blog asal meke.. ermm...

oklah nad taknak ckp banyak.. sebab tired sangat.. :(

ni nad tunjuk skit pic blog meke yg dah siap.. hehe :D







nak nak ucap trima kasih pada blog Empayar Bintang 3 dan Juga AdamXis .. nad rujuk dari meke lah :D

k lah.. nad nak minum2 n mamam dulu.. sambil nonton bola.. :( 

Nad nak ucapkan SALAM MAAL HIJRAH BUAT SEMUA 

You Might Also Like

2 comments