Monday

RINDU NGAN MEMBER2 BCR

huhuhu!!~ rindunye kat meke seme.. uwaa!!~ tp nak chat ngan meke.. mcm berat je ati.. :( tak tahu knp..tak tahu nak jawap apa, bile meke tanya knp tak lepak sana.. uwaa!!~ rindu seme2 geng bcr...

lagi sedih bile tringat yang ramai  rakan duk post kat wall kata nad sombong.. bukan sombong..

ari ni cuti.. intai je kat blog.. nampak JT .. BL .. CS seme ngan chitchat.. nak nyampuk malu....

sebenarnya segan ngan meke.. ye lah.. meke seme dah jumpa 1 sama lain.. nad ni :( asik tak berkelapangan je nak jumpe meke.. ermm.. nak kata jauh.. yang lain lagilah jauh... ermm.... 

ntahlah....hopefully keadaan boleh jadi bertambah baik.. semoga tahun baru kali ni memberi satu ruang untuk nad eratkan balik silaturahim antara kami.. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ari ni  bosan sbnrnya..tak tahu nak watpe.. malam tadi tido awal.. bangun kul 6 sebab dah biasa kan ari2 set jam mcm tu..selalu siap2 nak p ofice tp cuti kan..so bangun2..solat.. trus kemas umah.. sebab bile setel awal nnt leh relax plak..ea tak..?

dah setel basuh dapur n mop ruang tamu.. nad basuh kain..jemur kain.. lipat kain..ala!!~ ni paling tak suke.. kene lipat kain.. 

nk taknak lipat lah.. kemas bilik.. kul 10 siap.. lama tu.. huhu..sakit pinggang.. :( tp sambil2 wat kerja..sempat lagi jeling2 lappy online.. tu yg lama tu.. kul 10 mandi manda seme...sebab ea lah.. berpeluh sakan kan.. kuarkan sotong dalam peti n ayam..aduhai.. perut lapa.. tp tak tahu nak wat apa...


nengok enset.. mak aih.. mentang takda pakwe.. da ada lappy enset pun ntah kemana..dari ari sabtu tak cara pasal enset.. nengok ada lah mesej n kol.. ermm.. mama pun ada koll.. biarkanlah..jap2 lagi lah kol..

dah siap seme... sambung nengok lappy.. sambil pekena horlick ais.. update list lagu sebab nak wat playlist.. nnt nak deejay senang... org leh pilih jerp.. tp banyak sgt tu yang buat sikit2.. bukak blog.. then intai lah dak2 bcr ngan chitchat..lama gak intai.. hehehe... tp segan nak tegur.. pastu sambung berfb balik.. 

aiii rasa lapa plak perot.. pk punya pk.. ermm tak tahu nak masak apa.... takkan nak makan maggi kot.. malas anak dara nie.. ermm...

ha! masak ni senang..semalam dah masak dah..hehhee..

bubur ayam yeay! dap per.. pekena ngan ikan bilis garing n sediki lada kicap.. pergh! dap.. nak masak pun senang... rebus je seme.. beras.. ayam.. halia.. tmabah garamm.. setel.. tunggu sampai jadi bubur.. ea tak.. kenyang pun kenyang.. hehe.. so nad pun masak lah.. tp mcm best plak nengok sotong tu.. hehe... 

nak wat pe ea.. takkan nak goreng.. ha! goreng berlada lah.. nad amik lada kering yang dah di blend.. potong bawang besar bulat... pastu goreng sekali ngan sotong.. campak garam.. pergh! dah sedap.. simple.. org bujang katakan.. duk pun sorang.. ea tak? hehe.. .


masak pun ya masak... siap..  pastu mamam.... ermm..dap2.. sambil mamam.. nengok lagi dak2 bcr ni chat..sambil jalan2 kat wall meke seme.. hehehe.. sapa tu?? nak tahu sapa.. klik link sini.. kat bloglist tu lah nad jejalan sambil pekena bubur.. 

dah siap2 tak tahu nak wat pe.. ermm.. online je lah yek... bosan! kalau kerja syok gak.. balik kerja je baru online.. ermm... dha lah tak tahu pe nak tulis lagi..merepek dah ni :(

bye