Monday

MENULIS ENTRY NI BUKAN SENANG

hai.. tak tdo lagi korang.. gr!!~ samalah.. ni sebab minum kopi barli lah ni..mata naik segar jerp.. ok lah..alang duk ngadap blog ni..nak lah nad post2 entry sikit.. hehe.. nak post banyak dop reti nok ngolah ayat ni.. balik pada tajuk entry  kite ni.. 'Menulis Entry ni Bukan Senang' <-- betul tak? betul kan.. sebab kite nak menulis kite kena berpk.. bile sebut berpk tu mcm2 kite kena amik port. jangan ikut suke je.. wahahahah!!~ silap2 makan diri..


oklah.. nad ni ingat nak sambung lagi post tentang akta kerja tu..sebab banyak lagi yg korang mungkin tak tahu dan tak pernah nak amik tau.. tp tulah.. ayat yang panjang..perlu diringkaskan so amik masa sikit..sebab nnt kene betul plak lah fakta tu..kang ringkas2 tibe2 salah..aiyarks..susah gak..ea tak? so nnt nad  post lah.. dalam dua ari lagi ker..

bile blajar takda msa nak chitchat2.. ni skrg adoii.. banyak plak masa dgunakan untuk online.. nyesal plak p extend class sem ni.. tp tulah..bulan i takut sibuk..elah kerja sambil blaja ni susah.. ujung2 tahun ni banyak kerja..jadi terpaksalah tangguh dulu.sebab tkut tak leh nak kasi komitmen blaja..ealah nak ulang alik ke shah alam dari kuantan tu.. susah gak..walaupun korang rasa dekat jerp.. tp penat jugak.. so nak tunggu sem depan..uwa!~ lamanya... :( bosan.. nnt otak pun dah beku..aiyark.. moga dijauhkan.. :D

tadi duk lepak2 chitchat kat irc.. borak2 lah ngan chatters ni iluvmypen n Ft.. hehe.. bosan punya pasal..sajalah duk sembang2 nak post entry jiwang kat ft ni.. mula2 segan plak.. tp pk balik..argh.cube lah.. taip padam..taip padam.. ingat cancel..tp si Ft ni.gr!!~ suh gak.. /me pun taip la..wakkaka!!~ nak muntah plak.. nadea jiwang mcm tuh? adooii,,, abislah lari seme org..

sbnrnya kan.. tak semua org suka entry yang gediks2.. kalau mcm yg nad tulis main2 mcm  tu dah nampak gediks.. korang bayangkanlah kalau entry korang yang lebih manja2..lebih tulus konon2 lah kat buah ati seme.. pergh!~ gerenti muntah ijo baca.. hehe.. so semua ni pun perlu dititik beratkan..

oh no.. tak suke.. tp femes gak si Ft ni..wakakak!!~ ramai plak usha entry tu.. sampai 19 org.. ops.. tak ramai?? iye lah..blogger femes mcm korang..mana pandang pengunjung 19 org.. korang sekali masuk 100 org kt blog.. nad ni sorang pun dah bersyukur.. ada jugak sudi baca blog ni.. tak boleh tahan siap ckp yg Ft nyanyikan lagu lagi..waakkakak!!~ lawak2.. adoi..mental aku..

menulis entry ni bukan senang.. 1st kene ada mood. kedua kene tau apa yg kite nak tulis.. citer..ujung pangkal.. knowledges.. atau  apa2 je lah..banyak kene pk.. kalau tak..baru dua bari sa padam.. taip balik..padam..aleh2.. ngarut je entry..  betul tak?

so kpd yg baca entry saya sebelum ni -->   entry ngeks   <-- maaf lah ea.. suke2 jerp.. jangan kata i gediks tau. tak suke gediks2 ni.. aww!~ wkakakak!!~

oh ea.. alang2 korang ngan baca entry ni..ce komen sikit blog nad ni... berat tak? oke ke tak? kosong? apa perlu dan tak perlu? hehe.. sibuk kan..

rindu kat dak2 BCR :D