Terima Kasih semua xspecially group hexagon & fakyu tuyu

Assalamualaikum.. hai!!~ Slmat pagi semua!!~ cheewah!` hihi... erm.. hari ni..pejam celik pejam celik dah... 19.september 2011.. wah!!~ today is my birthday la!~! omg.. dah tua da.. uwa!!~ 24 dah!~ tahun depan dah 25.. aiiyaark!~ bf takda lagi ni.. ati masih belum terpaut.. :(  hahhaha!!~ itu yg dipkkan aku nie.. takdalah!~ sesaja jerp.. waduh!~ malam ni sorang je duk kat umah.. ermm!~ member lain balik kg.. alahaii bosan.. tu yg tido lambat.. biasalah kan..nama pun birthday ari ni.. penuh lah notification org wish!~ hehe.. :D terima kasih banyak2 sebab sudi wish.. hihi!~ :D ( walaupun ada suara n pernah ada artikel pasal org takkan ingat birthday kalau tak kenara alert dari fb..) aiiyo..tu pun nak jadi kes ke..kire ok lah ada alert.. dari tak ingat kan ka nkan!~ apa daa!!~

kalau korang nengok tajuk entry mesti pelik asal nad tulis special tu group hexagon & fakyu tuyu?? haa!~ korang nak tau t ak kenapa?? nak bagitahu lah nie..

adooi.. 1stly nak minta maaf lah sebab penulisan aku ni tak best..tak mcm org lain tulis.. ayat aku pun ntah apa2.. tp.. ye lah kan.. ni cara penulisan aku..so layan je lah ea :(

berbalik pada tajuk entry.. seperti yang diketahui umum.. hehe.. aku nak ucapkan trima kasih kepada group h3xagon atas hadiah yg diberi melalui Breakerz Coding...



dan tak lupa jugak buat Fakyu Tuyu!!~ 


pergh!!~ hebat kan mereka2 ni.. hihi :D 

dan pada kawan2 yang wish kat FB.. thanks guy.. love u all



so mata pun dah kelabu.. kawan2 takda kat umah..kalau tdo lewat nnt tak bangun tdo plak.. hihi..jadi kene tdo awl lah..esok kerja.. bye semua!~

p/s  : anda sekarang sedang membaca blog personal nadea.. bukan sedang baca artikel kat blog kenahack .. so santai2kan diri anda :P(maksudnye... ayat ni ayat cincai2.. jangan marah :P)

ops.. tak lupa nak wish kat OTTOMAN IBNU OTHMAN yang sama birthday ea kite... dan  buat SY@F seorang blogger berpuitis.. juga share DOB :) happy birthday korang :P

You Might Also Like

4 comments