Sunday

KEMBANGLAH IDUNG MEMEY

Assalamualaikum.. hikhik!!~ kembali lagi bersama dengan saya misznadea dalam rancangan eyah2 gosip lagi tuh!!(ala2 nyah)~ ahahahha!!~ weewit!~ nak menulis entry sikit lah.. hihi!~ :D

ari ni pergi karok ngan kak sha n cima n kak diana.. almaklum lah..ari ni ari last dapat berkarok ngan kak sha..lepas ni dia dah berhenti kerja..sebab ikut suami dia. ke langkawi!~ uwA!~ so sad.. actually sedih tau..banyak gak kenangan ngan dia..suka duka..tp tulah..setiap penemuan pasti akan ada perpisahan

..masa ngan lepak2 karok n makan2. terbuka lah pasal kisah perkahwinan si memey ngan norman!~ adoii.seyesly aku tak tahu pun meke dah kawen.sebab aku taknak kot amik tau.. iya lah..aku tak suke ngan memey tu.. grr!!~ takda lelaki lain ke nak amik.. tp tulah..tak leh nak salahkan si memey tu.. norman pun sama.. erm!~ takkan berbunyi jika tepuk sebelah tangan..ea tak?? ntah lah nyah.. i tak tahu nak ckp pe... yg i tahu.. i tak suke!!~ erm!~ tp apa kes kalau i tak suke..kawen gak meke kan.. 

sebab kan aku ni tak nengok lagi pasal dia..aku pun sampai je kat umah.. aku belek2 lah google.. hehe!!~ taaa!!~ bersepah org citer pasal dia..aku ni baru terhegeh2 nak nengok.. hahahah!!~ mak aih di sponsor berjuta2 lemon rupanya... tp takdalah comel sangat pun majlis nye..lawa lagi kak sha kawen.. ihih!~ sesuka jerp petik nama kak sha.. aww!~ kak sha jangan marah tau.. i know u slalu baca entry2 comot i  ni!~ hehehe!!~

alhamdullilah laah kan .. dengan sekali nafas norman dan memey slmt dinikahkan.. tak silap kat felda tenggaroh selatan 1, kota tinggi, johor pd pukul 5.10 petang.. kat situ memey menerima mas kawen berjumlah rm22.50 dan lima dulang hantaran termasuk wang hantaran 24k, GPS,rantai,cincin berlian, kek buah berbentuk beg tangan gucci, sirih junjung dan al-quran manakala norman menerima 7 dulang hantaran iaitu ipad2,cincin, coklat, buah-buahan,sirih junjung, kek lapis srwk dan al-quran .

 ramai kot yg datang ari tu termasuk lah dua orang anak norman iaitu danish dan marissa.. pergh!~ puas ati lah kan memey n norman dapat bersatu depan anak2 mereka.. erm!~ tak faham...

dengar citer 28sept ni 1 majlis perkahwinan bernilai 12juta akan diadakan kat KL dan ditaja sepenuhnya oleh jenama barangan kemas RAfflesia.. pergh!!~ mantap tuh..

dah!~ dah!~ gambar meke pun dan nengok.. so korang nengok lah plak.. kot2 ada yang nak tiru contoh pakaian meke nnt.. hihihi!!~ :D kek berbentuk beg tangan LV ker? hihi!~ :D














okey lah!~ banyak lagi tau.. korang seacrh je kat google k.. aku search kat google jer..jumpe..
so tu yg tak credit kat sapa2... maaf ea :D

hehe.. korang nengok perkahwinan kak sha... smart gile.. takda pun perlu sponsor riban2..



selingan sikit : kak sha.. thanks sudi jadi kawan sy.. mohon ribuan kemaafan kalau ada salah silap pada kak sha.. semoga ada umur panjang... kita akan berjumpa.. :(

okey la.nak jemur kain..pastu nak gosok kain untuk ke office esok.. dah nak kul 12 dah.. nak zzz!!~ :D

okey lah kepada yg baca entry ni..jemput2 lah tinggalkan komen ea.. trima kasih :)