Monday

AMALIA ALIAS?? SIAPA TUH?

ehem2.. assalamualaikum.. tak leh tdo lah plak..adooi.. dalam duk lepak2 kat blog sambil baca apa yg di sembangakan oleh kawan2 kat BCR .. nad tringin lah nak jenguk blog dua org blogger ni..salah sorang darinya ialah Rafidah.. buke je blog dia..terkesima ngan dia.. nengok header dia..alahai!~ comelnyer dia... geram..nak cucuk je mata dia ngan garfu.. jeles i tu..hihi..gegurau jerp.. ngah jalan2 tetiba!~ erk.suara sapa ni..rafidah ker.. merdunyer..


dengan selamba.. aku pun tanya..hihi.. dia kata tak lah.tu suara amalia alias. erkk amalia alias??? sapa plak tuh.. dia kata tajuknyer takut.. erk!~ bior betik..artis mana tu..masa kan i tak tahu.. tak leh jadi.. so tanpa membuang masa.. i dengan rakus terus membuka u-tube seperti yang di suruh oleh rafidah..cari2 punya cari jumpe link dunload dia.. hihik!~ hooyey!~1dt dtep dunload lagi..then nengok utube..mak aih.. banyak jugak dak ni buat cover song.. masih tertanya2 sapa dia ni.. so tanpa buang masa.. cari2 dan terus mencari..

ngah cari2 jumpe lah blog dia..wow!~ dak comel ni miliki suara yg sweet.. korang nak tau sapa dia korang klik je lah blog dia ea.. nad tak reti nak citer ngan lebih lanjut.. ni blog dia.. 




nie lagu dia dengar lah : 



Tajuk Lagu: Takut
Artis: Amalia Alias

Mungkin ku tak bisa menyatakan
Apa yang terintas di benakku
Bukan kerana ku tak mencinta
Cuma kerana ku tak mampu menatap matamu

Tapi bukankah semua rasaku
Sedia kau tahu tanpa ku perlu
Menggapai pena dan menulis
Apa yang ada di hatiku

Kerna dalam hatiku
Selalu ada kamu
Tuhan tolonglahku
Kerna aku takut kehilangan dia
Kerna aku takut dia kan pergi
Meninggalkan ku sendiri di sini

Tuhan tunjukkanlah
Apa yang terukir dalam hatinya
Jalan mana yang harusku datangi
Agar terlerai kusut ini

Tapi bukankah semua rasaku
Sedia kau tahu tanpa ku perlu
Menggapai pena dan menulis
Apa yang ada di hatiku

Kerna dalam hatiku
Selalu ada kamu
Tuhan tolonglahku
Kerna aku takut kehilangan dia
Kerna aku takut dia kan pergi
Meninggalkan ku sendiri di sini

Tuhan tunjukkanlah
Apa yang terukir dalam hatinya
Jalan mana yang harusku datangi
Agar terlerai kusut ini