FIDA KASIH ALIA KE NI????

erm... tarik nafas dalam2.. semoga apa yang tertulis.. tidaklah menguris hati sesiapa.. sebelum tu nak minta maaf kalau ada silap..aku ni bukan lah terbaik untuk komen sana sini.. tp.. sesungguhnya kadang2 aku menjadikan seseorang tu sebagai satu kekuatan untuk berubah.. mcm nasihat kawan2 dan sbgainya..cume mcm aku kata.. minta ingatkan aku. kalau aku terlupa.. misalnya tentang isu bertudung.. yes.. isu tu ada yg kata sensitif.. tp ntah lah... aku nampk skrg banyak sangat fesyen bertudung..sampai kan bertopi (tak tahu topi ke apa) boleh diklasifikasikan sebagai bertudung).. sampai skrg aku sendiri konfius.. erm!!~ aku ni tak reti nak berbelit sana sini bertudung..paling teruk aku pakai je anak tudung then tudung bawal.. cume kadang2 malu gakk pakai tudung tp nampak leher.. grr..

aku mengaku aku ni tak pakai tudung..cume skrg aku sedang berubah.. ramai kawan2 nasihatkan aku..sedikit sebanyak nasihat meke menusuk gak jantung aku..hihihi!!~ :D malu pun ader.. gile kene tegur.takkan nak diam  jerp.. berubah lah..tp sweet pe pakai tudung... tambah2 bile nengok org2 pakai tudung.. sejuk jerp mata.. mcm kt bawah ni.. :)



sumber2 dari uncle google

sweetkan.. aku suke nengok meke2 ni.. comel..sweet.. dalam ati.. isk apa lah nak jadi aku ni..meke tu jauh lebih cantik dari aku.. pakai tudung..aku ni.. grr!!~ /me cubit pp sendiri 80 kali... tp.............................


aku pun duk lah berblogwalking.. hehe!!~ mood wajin ari ni.. nak p lepak kat beautifulnara.com la... nengok gosip2 artis... macam2 aku terjumpa kat situ.. antaranye :





dan yg mengejutkan..................... ermmm :( sedeh pun ada..



erk.. panjangnyer rambut nampak........  :(

alasan si mamat yg mengupload pic ni :

Saya mengakui itu adalah salah saya tetapi sejujurnya saya tidak berniat untuk mengaibkan nama baik Fida pada mata masyarakat. Dia adalah seorang gadis yang baik. Semasa kejadian Fida di dalam kereta dan secara spontan saya mengambil gambar tersebut tanpa menyedari sebahagian rambutnya terdedah tambahan pula saya tidak memakai cermin mata. Tanpa berfikir panjang saya terus memuat naik gambar tersebut di laman Facebook milik saya. Saya sangat berharap perkara ini tidak melarat kerana takut orang akan mengatakan saya telah mengubah Fida melakukan perkara tidak baik sejak berkawan dengan saya.

adooii.. apa ni... :( jangan lah depan semua org pakai tudung.. depan bf tak pakai tudung.. lain lah dia dah jadi suami.. adooii.... kite baru minat awak sueet sangat..tp sedeh nengok style awak mcm ni skrg :(






erm... bukan ke automatik kalau kite pakai tudung kita akan tutup aurat kite.. means.. lengan baju kene lah tutup.. leher semua tu.. :( ni lah fesyen..adooi.. topi2 tu masa aku tak pakai tudung dulu pun aku dah pakai dah mcm tu.. :( aiyarks!~ erm.. ilang lah minat kat fida lau cenggini :(

kalau korang nak nengok details n komen2 pasal ni..jenguk lah beautifulnara.com

aku tak pandai nak ngulas.. :(


terperasan kata2 jejakaterhangat...

perempuan bertudung tak semestinya baik..tp perempuan yg baik pasti akan bertudung..

erm!~ takpalah... lain org lain ragam.. kiter ni rambut je sama2 itam tp ati lain2.. kecuali kalau dah blonde rambut tu.. :D

aku ni bukan sempurna sangat nak nilai2 org

assalam :D

You Might Also Like

10 comments